november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Meget sterkt brev fra Giannina Maradona til Diego etter Mavis Alvarez ankomst til Argentina: «Mange fiender skyter med missiler»

Deretter Fortell meg de oppsiktsvekkende detaljene om båndet hans til ham Diego Maradona Når du er på Cuba Jeg var 16 da, Mavis Alvarez Landet i Argentina Vitne mot omstendighetene dine Lukk og Gianina Maradona dedikerte et veldig sterkt brev til sin far.

«Frustrasjon, sårbarhet griper meg, jeg føler meg ødelagt, jeg er bundet, jeg kan ikke lenger puste de kreftene jeg trenger å holde på. Jeg trenger rettferdighet for din plutselige avgang. De kan ikke gå uten noe. Det hele er over, sa han, ved siden av et retrobilde. Ti.

Da sa han at han ikke kunne fortsette å kjempe Farens “fiender” Og han sa at han ville ha mistet livet uten henne.

En sterk posisjon etter ankomsten til Giannina Maradona og Mavis Alvarez

“Jeg kan ikke,” sa han. Tusenvis av åpne punkter, mange fiender avfyrt av missiler, De som alltid er der er fast bestemt på å fortsette å skade de som fortsatt er her. Jeg ser på penzaen og den gjør dobbelt så vondt. Å leve hver dag uten deg er dyrereDe har snakket med dyr om deg siden du dro, sa Giannina.

“Uten å skjønne at du gjorde det de gjorde mot deg.”

Hun fortsatte, som svar: “Jeg ønsker å leve i fred og lykke for deg. Jeg vet. Jeg beklager omstendighetene du må se. Jeg tenker på deg, jeg føler deg, jeg drømmer om deg, jeg ser deg, jeg ser meg selv. Jeg fortsetter å lære, jeg er ikke et eksempel, jeg gjør det jeg kan, jeg kan mer eller mindre hver dag. Tiden renner ut og du kan fortelle meg årsaken til det, men til ingen nytte hvis du går.

READ  WIVT selger norsk virksomhet i Telenor Myanmar til M1 Group

Jeg ville at det skulle være ikke-eksisterende. Det trøster meg at jeg alltid fortalte deg alt. Alt og så videre. Jeg omfavner ditt sinne, jeg omfavner mitt. Uten å forstå det Du gjorde det de gjorde mot deg“.

Giannina Maradona søkte rettferdighet for Diego

Før han sa farvel, pekte han igjen mot Diegos «fiender». Jeg vil ikke hvile før rettferdighet skjer for hans død.

“Jeg orker ikke lenger, tusen poeng åpne, mange fiender avfyrt av missiler, stamgjestene som fortsatt står der og skader dem som er her.”

“I en verden full av hyklere, ekte, annerledes, mennesker som lever uten forklaring, gjør det de tenker, gjør det de sier, er gale, de er idioter … jeg kommer ikke til å gi opp, jeg er aldri bære 10 på ryggen min. Måtte ditt familienavn og din arv fortsette å overgå alt, og alle vil fortsette å leve i meg.”Giannina lovet.

«Jo mer de vil se meg falle, jo mer vil jeg våkne. Kort sagt, å falle er som å fly et sekund. Jeg elsker deg og jeg vil savne deg til vi møtes igjen. Takk for din fortsatte støtte derfra, sa han.