august 1, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Middleton-forfatter Kathleen Ernst diskuterer utgivelsen av sin 40. bok | Underholdning

Spørsmål: Jeg vet at du startet en ny mysterieserie, vil dette sette en stopper for Chloe Ellison-historiene?

EN: Absolutt ikke! Jeg elsker Chloe-serien, og dette prosjektet er veldig personlig for meg. Jeg er interessert i stedene og emnene jeg utforsker i historiene. Selv om Chloe og jeg er to forskjellige mennesker, har de mye til felles med oss. Hver bok er satt på et nytt sted og har et nytt museum eller historisk sted. Dette holder serien frisk.

Spørsmål: Jeg så på nettstedet ditt at du har et nytt forlag som skriver ut bøkene dine på nytt – hvorfor endringen? Blir det nye omslag?

EN: Forlaget jeg jobbet med for de første 10 Chloe Ellipson-bøkene, lukket dørene. Heldigvis klarte jeg å finne et nytt hjem med Henschelhouse i Milwaukee. Så når listen er trykket på nytt, beholder de sine originale kort … og omslaget til den nye boka blandes sømløst.

Spørsmål: Du sa at poesiboken din “Balancing: Poems of the Female Immigrant Experience in the Upper Midwest, 1830-1930” var inspirert av å lese dagbøker, memoarer og brev skrevet av tidlige Yankees og europeiske kvinner i Wisconsin i 40 år. Du har skrevet poesi før, men er dette din første bok?

EN: Jeg har publisert personlige dikt forskjellige steder, men dette er min første samling. Folk spør meg ofte hvorfor jeg ofte fokuserer på innvandrerhistorier. En grunn er at jeg synes innvandringshistorier er uendelige inspirerende. Det var en … truende opplevelse. Ikke alle historier har en lykkelig slutt, men fremfor alt setter folk hodet ned og gjorde det de måtte gjøre. Et spesielt, positivt prosjekt for å hjelpe inspirere andre midt i den epidemien jeg trenger. Jeg har jobbet med samlingen i omtrent 20 år, så dette trenger litt finjustering. Boken kom veldig raskt sammen.

READ  Teorier om Viking og kapittel to kjendiser