august 13, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Midt i showet gråt Dini Stossel ukontrollert for faren sin

HusOg to måneder etter at han ble innlagt på sykehusetPå grunn av en subtil medisinsk tilstand ble han tvunget til å ligge på intensiven i flere dager. Alexander Stossel Allerede gjenopprettet Og med Hun er en datter, Dini Stossel Blant resitasjonene han gir på Palermos Hippotrome. Og sanger Hun var så spent.

Nåværende kjæreste Rodrigo Dipal Han brast i gråt da han snakket om øyeblikket hans familie hadde gått bort. «Takk for at du forstår alt vi opplevde. Jeg ville elske å nyte dette showet i dag mer enn noen gang Jeg vet ikke hva som vil skje i morgen«, lovet hun.

«Så jeg skulle ønske vi kunne leve slik. Den neste sangen var pappas favoritt og Vi ønsker å dedikere det til ham”, bekreftet han i et av showene hans, bildene han viste Veldig tidlig på morgenen (City Magazinemandag til fredag ​​kl. 10).

Jeg vil takke deg for tegnene på kjærlighet som sa til meg på gaten «Vi ber for faren din», «Vi tente lyset for faren din», «Vi husker ham».

Dini Stossel gråt mens hun snakket om farens verste øyeblikk, Alejandro Stossel

«Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake til scenen”, Han delte med sine fans, på scenen, mellom tårene, viste kameraet til showet sangerens far og var spent på å se datterens show som tilskuer.

Jeg vil takke deg for tegnene på kjærlighet som sa til meg på gaten: «Vi ber for din far», «Vi tar imot lyset for din far», «Vi husker ham». Han er virkelig her for det, så takk for at du forstår og ble med meg på den tiden, sa han.

READ  I dag i historien - 16. januar

«Kanskje dårlige ting lærer oss mer i livet»Hun brast i gråt da støttespillerne hennes heiet henne frem.