desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Mitt hjerte går ut til Alejandro Lerner, jeg elsker ham»

Selv om det er mange kjente personer som har overrasket forskerne Hvem er Mask? med deres tolkninger Karina er den lille prinsessen Han kunne ikke la være å dele begeistringen sin da han sveipet mot en deltaker som gjemte seg bak karakteren BOT Dette Alexander Lerner.

«Skal jeg si noe? Hjertet mitt banker hvis jeg er den personen jeg tror jeg er. Kan du si en siste ting? Vennligst jeg spør deg, hvis produksjonen Y Slem Orero Forlater meg”, begynte sangeren, synlig mobilisert.

«Jeg er ikke helbredet, jeg kan ikke snakke. Jeg elsker ham,» forklarte hun videre Hans besettelse av den berømte artisten Dette forårsaker raseri blant publikum og populariserer kjente hits Starte på nytt, Forandre verden Y Alle lungeneblant andre.

Først da, da Lizzie Tagliani Jeg skal være den første til å si det for henne på scenen Lerner deltok, avsluttet La Principita med nok en hyllest til artisten: «OgIkke forlat meg til slutten, det var det jeg kom for å si. Jeg elsker det, det er ekte«.

Dalma Maradona overrasket alle som er masken?

De går forbi etter å ha sett ulike kjendiser Hvem er Mask?Det er riktig Dalma Maradona Imponert over talentet hans på scenen og oppmuntret til å slå gjennom med en overveldende frykt for å la seg rive med av en av lidenskapene hans.

Dette ble avslørt av datteren hans Diego Maradona Etter Natalia Oriro Avsløre identiteten hans: «Takk for invitasjonen, det var flott å være der. Jeg elsker å synge, men jeg har aldri gjort det fordi jeg alltid har vært for flauOg jeg trodde det var den perfekte unnskyldningen for å være i kostyme for å synge,» begynte han.

READ  I en alder av 38 år døde den spanske journalisten Monica Dominguez

Logistikken skal holdes konfidensiell Deres deltakelse i prosjektet TelefonHan beskrev: «min mann (Andres CaldarelliHvem er han sammen med? Roma Y Blå) Han vet hvorfor vi bør slå oss sammen slik at han kan bli med to kvinner. min mor (Claudia Villafane) hadde ingen anelse, nå finne ut! «.