august 8, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

NASA tok et fantastisk bilde av Jupiters spiraler

Publisert kl. 20:04 ET (00:04 GMT) fredag ​​29. juli 2022

spiller



0:57


Publisert fredag ​​29. juli 2022 kl. 13:46 ET (17:46 GMT)

Junocom, prosjektet for å bringe oss nærmere Jupiter, søker etter frivillige


1:18


Lagt ut 21:37 ET (01:37 GMT) torsdag 28. juli 2022

Hvordan se to meteorbyger på slutten av måneden?


0:55


Lagt ut 20:13 ET (00:13 GMT) torsdag 28. juli 2022

NASA feirer 25 år siden sitt første oppdrag til Mars


1:09


Publisert kl. 12:26 ET (16:26 GMT) torsdag 28. juli 2022

EN "Sort enke" lurer i verdensrommet


1:11


Publisert kl. 21:44 ET (01:44 GMT) onsdag 27. juli 2022

Det var det første russisk-amerikanske mannskapet på ISS


2:04


Publisert kl. 21:33 ET (01:33 GMT) onsdag 27. juli 2022

Dette skipet vil reise i verdensrommet uten karbonutslipp


0:55


Publisert kl. 21:31 ET (01:31 GMT) onsdag 27. juli 2022

De anslår at de første prøvene av Mars vil lande i 2033


0:42


Publisert kl. 19:41 ET (23:41 GMT) onsdag 27. juli 2022

Hvorfor skal vi ta hensyn til månens huler?


0:56


Publisert kl. 14:14 ET (18:14 GMT) onsdag 27. juli 2022

Rester fra massiv kinesisk rakett faller til jorden


1:27


READ  Det har gått 100 dager siden Cyberbunk 2077 ble fjernet fra PS Store, og mysteriene forblir