oktober 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Nintendos “After the Switch”: Hvordan en Deaf Convo bedøvet meg

Zoom inn / Dagens korte notat om fremtiden for spill er pakket inn i Nintendo.

Aurich Lawson

Seattle – Hver dag hører jeg om uanmeldte Nintendo -produkter på Quake.

Takket være et møte i forrige måned, sitter jeg i en merkelig scoop av min 25 år lange forfatterkarriere – den bruker samtidig flere gamer -tunger og dreper andre spillere. Dette handler om Nintendo, og jeg bør begynne med å gjøre det klart at jeg ikke har dobbel verifisering eller verifisert informasjon fra noen med spesifikk tilgang eller intelligens til spillselskapets planer. – Fungerer som Marios personlige sjåfør).

Men jeg har siden vendt denne lille informasjonen i tankene mine. Det jeg hørte var både en “gjør” for et selskap som Nintendo samtidig og forklarer bransjens fremtidige planer. Så jeg inviterer deg til å sette deg ned med meg, ta en brikke og hente denne bollen med sportsindustrienyheter Guacamole.

Ars Technica lytter alltid

På en overskyet ettermiddag i august tok jeg på meg en maske, satte meg på sykkelen og gikk fra leiligheten min i Seattle til en hyggelig restaurant til en koselig restaurant. Jeg snakker med en mangeårig kollega – noe jeg ikke har gjort på lenge, men til slutt komfortabel – og vi ønsker et alternativ med uteplass. Jeg tror ikke valget mitt er stort.

Mens jeg venter på at kollegaen min skal komme, bestiller jeg noen sjetonger og henter smarttelefonen min. Jeg er inaktiv når festens tre bord fanger oppmerksomheten min. Jeg hører ordet “Nintendo” og ørene svulmer. Tiårig nerd-Jeg liker alltid å høre offentlig chat om videospill. (Eller, du vet, flau gå inn i en fremmed og gi om unødvendig “vel, virkelig” De Mamma/Jordisk Serie av JRPG -er.)

READ  Produsenten av den dyre japanske brødristeren kommer inn i smarttelefonbransjen

Ordene er vage, bortsett fra for å gjøre det klart at en av høyttalerne på Nintendo “fungerer”. Men over terrassen høres en melding: “Jeg jobber etter byttet.” Så en pause. “Hvis jeg forteller deg mer enn det, vil jeg drepe deg.” En latter. Jeg pleier meg selv ved å snappe opp telefonen min. Øynene mine banker for å finne det skjulte kameraet slemme showet.

Dette blir fulgt av vage ord – om å jobbe i “Microsofts bakgård” (sannsynligvis betyr Redmond i Washington, DC, med hovedkontor i Nintendo). En annen murrer begynner å snakke om livet deres, ikke om Nintendo. Etter å ha vist sjekken, blir de stille når kredittkortet kommer ut, deretter et hjerteslag, de gled fra den indre spissen, og ingen hemmeligheter blir avslørt.

Uventet overraskelse

Som heltidsanmelder og reporter på idrettsbanen har jeg øynene limt til smarttelefonen min slik at jeg ikke trenger å se direkte på solen i dette utrolige øyeblikket-og skrive inn hvert ord jeg hører. Noen minutter senere dukket kollegaen min opp, og Bill Murray satte seg ved siden av meg, kjøpte et skudd med tequila og ga ham det som så ut som han hvisket i øret mitt.Ingen vil stole på deg“Før røyken forsvinner inn i skyen.

“Du vil ikke tro det jeg hørte,” sier jeg Ars Technica Bidragende korrespondent Steve Haske, Beskriver det hvite varme øyeblikket jeg nettopp opplevde. Haske bøyer hodet og venter på at jeg skal levere enda en eksplosjon. Jeg innrømmer at jeg ikke trenger en, og spør deretter om han kan hjelpe meg med å gjøre burritos aluminiumsfolie til en tinnfoliehette. Han er forpliktet, og vi begynner å slippe det merkelige øyeblikket mitt. Først: Vi møttes et annet sted for kaffe i stedet for lunsj. (Selv i Seattle, hvem sier stedet er relevant? I stedet savnet vi å høre om vill, lokalt Apple eller Facebook -sladder om cappuccinoer.)

READ  The Liquor bekrefter at Apple Watch Series 7 kommer i 45 mm størrelser

Dette virket legitimt, Sier vi hver. Jeg ville bli imponert om noen ville ha problemer med halen og trolle meg for det eneste formålet å slippe falske Nintendo -meldinger i min Guacamole -bolle. Men hvis den ene jobber for spillområdet og den andre ikke gjør det, høres det ut som om to venner ville bli fanget. “Klikk.” “Microsoft Backyard.” I stedet for å umiddelbart forklare de eksakte utgivelsesdatoene for revolusjonære tekniske konsepter eller viktige oppfølgere, valgte de identifiserbare termer. (Så, nei, dette tilfeldige møtet førte ikke til avsløringer om tilbakekallingen av en sovende Nintendo -serie F-Zero.)

Uttrykket virket også litt fotgjenger. Kommer Nintendo til å lage mer spillmaskinvare? Big Hoop, Poindexter. Du trenger ikke se mye på Nintendo Nintendo i Japan for å se påminnelser om at selskapet stadig utvikler nye ideer innen både maskinvare og programvare. Noen spillanalytikere og ledere har foreslått å like kommentarene Skyspill ønske Etter hvert vil komplette spillkonsoller utløpe. Men vi er ikke der ennå, og Switch -salget er fortsatt høyt Nintendo bør slutte å lage nye konsoller helt. Så, selvfølgelig. Nok en Nintendo -konsoll. Det sjekker.