november 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Norge bygger første tunnel mellom skip for skip | Video

21:06 ET (02:06 GMT) Skrevet søndag 27. februar 2022

Europa stenger russisk luftrom


3:06


Lagt ut fredag ​​25. februar 2022 18:49 ET (23:49 GMT)

Karnevalet i Venezia kommer tilbake med sine vakre kostymer


1:41


22:55 ET (03:55 GMT) Skrevet tirsdag 22. februar 2022

Hvor langt vil krisen mellom Russland og Ukraina gå?


1:39


Lagt ut fredag ​​18. februar 2022 16:37 ET (21:37 GMT)

Ikoniske steder i England ble skadet av orkanen Eunice


0:53


Lagt ut 20:14 ET (01:14 GMT) torsdag 17. februar 2022

Lær om europeiske tog nye ruter og priser


2:09


Lagt ut torsdag 3. februar 2022 kl. 18:13 ET (23:13 GMT)

Er den amerikanske trusselen reell?


0:45


10:20 ET (15:20 GMT) Lagt ut torsdag 3. februar 2022

Kritikk for å kalle naturgass i Europa "Konsistent"


0:43


21:54 ET (02:54 GMT) Skrevet tirsdag 1. februar 2022

Fiskere flytter russiske marinemanøvrer bort fra den irske kysten


2:46


Lagt ut 13:49 ET (18:49 GMT) mandag 31. januar 2022

Innbyggere i Ukraina er opplært til å motvirke russisk aggresjon


2:36


Lagt ut fredag ​​28. januar 2022 11:13 ET (16:13 GMT)

Møt det nye og uvanlige designet til det belgiske passet


1:14


READ  Isaac Hansen-Aaron debuterer under 18 år i Norge