mai 12, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Nye meksikanske restauranter, Taco Places

Telanovelas, taco og andre kostholdstester

Infeksjonstiden har gjort meg til toppen av internasjonale dramaer om Prime og Netflix. Jeg startet i den mørkeste delen av Nordic Noir-serien og til slutt gjorde jeg en svak reise gjennom historier, vendinger over Norge, Island, Sverige, Frankrike og Storbritannia. Da humøret mitt var lett, snakket jeg i italienske historier og deretter i den spanske popserien. Jeg dro til Sunny Mexico, som føles full sirkel fordi jeg vokste opp på en drone av meksikanske såper til helgen.

Nye meksikanske restauranter i horisonten i West Palm

Jeg synes det er tilfeldig at den siste fasen av min TV-Pink faller sammen med de mange historiene jeg har skrevet om de nye meksikanske og sentralamerikanske stedene som åpner i West Palm Beach. Dette kan illustrere gitarspillet du kanskje hører når du leser om åpningen av Bodega, Bonidas og Lunch Break Daco traileren. En rimelig advarsel. Det kan også illustrere min nylige appetitt for tacos de priya. (Jeg skrev om folk i forrige ukes nyhetsbrev.)

Jeg ante ikke at lenestolturene mine ville føre meg til neste sted. Jeg spår at jeg kommer tilbake til Italia eller Spania for et godt detektivdrama eller kjærlighetshistorie. Eller forvent uformelle matbelønninger som jeg kan gi.

Har du sett serien du absolutt bør se på? Hva skal jeg se etter? Og viktigst av alt, fant noen av TV-rosa dine mat eller utløste to? Gi meg en linje lbalmaseda@pbpost.com Gi meg beskjed.

Ha en deilig helg!