august 8, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

OFFISIELL: Fernando Alonso signerer avtale med Aston Martin for neste sesong av Formel 1

Fernando Alonso vil forbli knyttet til Formel 1 neste år (Reuters)

Spansk pilot Fernando AlonsoDen doble Formel 1-verdensmesteren blir lagets sjåfør Aston Martin fra 2023 Med en flerårskontrakt, meldte det britiske laget mandag etter kunngjøringen Sebastian Vettel Han bekreftet det Hans pensjonisttilværelse etter dette mesterskapet.

I en uttalelse erkjenner Aston Martin det De «Utrolig opplevelse fra Fernando og hans fantastiske fart og dyktighet En klar erklæring om formålet for en organisasjon som er forpliktet til å bygge et løpsvinnende Formel 1-team.

Alonso var på sin side veldig optimistisk med tanke på fremtiden: «Dette laget har helt klart energien og forpliktelsen til å vinne, så det er en av de mest interessante i Formel 1 i dag. Jeg har kjent Lawrence – Lawrence Stroll, administrerende direktør i Aston Martin – og Lance Stroll i mange år, og det er veldig tydelig at de har ambisjonene og lidenskapen til å lykkes i Formel 1.

F1
F1

«Jeg har sett hvordan laget konsekvent har tiltrukket seg flotte folk med en seiersrekke Jeg kjenner til det enorme engasjementet for nye fasiliteter og ressurser på Silverstone Vel, ingen i Formel 1 i dag har vist mer visjon og absolutt forpliktelse til å lykkes, noe som gjør det til et veldig spennende prospekt for meg,» sa asturieren.

«Jeg har fortsatt sulten og ambisjonene til å kjempe for å være i toppenOg jeg ønsker å være en del av en organisasjon som er forpliktet til læring, utvikling og suksess, selv om vi alle vet at vi har en lang vei å gå for å komme dit, og vi må bruke all vår energi på å jobbe sammen for å finne effektivitet. ” forklarte den doble verdensmesteren.

READ  Mulige formater, TV og alle kampdata

«Interessen og lidenskapen jeg så – understreket piloten – overbeviste meg om å opprettholde gleden og engasjementet mitt for denne sporten. Jeg har tenkt å vinne denne kampen igjen Så jeg må ta de mulighetene som virker passende for meg.

F1
F1

Aston Martin administrerende direktør, Lawrence WalkDet innrømmet han i uttalelsen Fernando kjenner Alonso og beundrer ham «Jeg har alltid vært klar over årene at han er en like bestemt vinner som meg.»

«Jeg satte meg for å samle de beste menneskene og skape de rette ressursene og organisasjonen for å lykkes i denne svært konkurransedyktige sporten, og disse planene tar nå form på Silverstone, så det var helt naturlig å invitere Fernando til å være en del av utviklingen av vinnerlaget, og i våre siste samtaler Raskt fastslå at vi har de samme ambisjonene og verdiene, Å bekrefte vårt ønske om å jobbe sammen var logisk og enkelt», sa Strohl.

Fortsett å lese

(med informasjon fra EFE)