november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Olav Kutty svarte Romero og nevnte at han for tiden er på Argentinas landslag og Tottenham.

Den tidligere sportsdirektøren i Belgrano svarte forsvareren, og beskrev for lenge siden hvordan han hadde forlatt piratene.

Juan Carlos ஒலவே, Historisk bueskytter Belgrano Og mål mot den tidligere sportssjefen i Cordovan-klubben Christian Romero Etter at sistnevnte nevner sin posisjon på piratarenaen: Fra kontroversen rundt hans avgang, til i dag Helligdager På toppen av det Argentina-laget og Tottenham.

I en alder av 17 kastet Belgranos ledere mange ting etter meg. Sportsdirektør, da jeg signerte med Genoa, fortalte de meg, tre måneder senere var jeg detJeg måtte se etter arbeid i Crdoba igjen. Disse ordene vil bli bevart for alltid “, Forsvarerens ord på ESPN F90.

Olev, som ble konfrontert med rapportene, snakket med Radio Impacto de Cordobas Fudolimiko og siterte Romero som sa. “De skadet meg ikke. Jeg vet ikke hvorfor han sa det. Han sa at han var sportsdirektør og jeg var sportsdirektør. Den andre gangen sa han tekniske sekretærer. Jeg har aldri sagt noe slikt til ham, selvfølgelig, jeg ville aldri sagt det til noen spiller. Alle som kjenner meg vet det veldig godt. Jeg sier at du må være forsiktig med hva du gjør, sa han. Avslører.

Lille Romero

Foto: I Celeste

Og jeg legger til: “Hvis dette skjedde med ham, til slutt, det som skjedde med ham, til slutt, vi satte ikke, de gikk trenere, tre eller fire trenere, de kan ikke sette, jeg kunne ikke. Ikke si til en trener at du forstår. Jeg må beholde lille Romero fordi han er vår perle. «Nei, Kutty gikk inn i en prosess der han var en ung spiller., Han måtte gjøre noen feil som gjorde at han mistet stedet vi alle trodde tilhørte ham. På den tiden og Belgranos behov var det ikke tid til å vente på utviklingen til en ung mann som Kutty.”

READ  De betalte 1 500 000 dollar for Jordan joggesko

“Alle vet at denne skjebnen kommer for ham, jeg vet hva det er, det gjør ikke vondt, du trenger ikke tro at den som er i seiersøyeblikket har sannheten. Han må forstå. Det skjedde med ham , den som fortalte ham det. Det var en del av opplæringen han måtte ha. Fotball er det, gode tider og elendighet, du må vite hvordan du kommer deg ut av det.Han la til.

Og han styrte: “Jeg sa at det var en stor velsignelse for lille Romero, familien hans som støttet ham og de som hjalp ham. Belgrano hjalp også ungen. Selv om han ikke likte avgjørelsen, var det mange personer over ham for å gjenopprette posisjonen hans, uten tak.

Dette kan være av interesse for deg