desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

På spørsmål om det var sant at Kina hadde Vikuna midt i skandalen med Suarez, var Pampitas reaksjon: «Jeg sa ingenting».

Etter å ha oppholdt seg inne Mer fullstendig stillhet Angående korrupsjonen som skapte splittelsen Ikke vær nervøs Og Morro Icardi, Med Eugenia “La China” Suarez Tredje i kontroversen, Bombida Han kunne ikke stille spørsmål om dette temaet.

Etter å ha konsultert hvorfor Sluttet å registrere Bambida på nett, Veiledende syklus Net TV, Carolina Artohine Var sant Academy Preview (mandag til fredag ​​kl. 20.00. City Magazine): “Dette er slutten på produktet mitt“, avslørte han.

Har i tillegg spurt om versjonen Han startet Yanina LadoreMorgenfeer Ved å sørge for at modellen har mye kontroll over sin eksmann, Benjamin Viguna (Og Eugenias tidligere partner), den mest ettertraktede freden: “jeg har ingenting å si. Hvordan gjentar jeg hver gang de spør meg om ting, jeg snakker bare om fagene mine. De kjenner meg allerede og de vet at jeg ikke er involvert i saker som ikke passer meg.

“Jeg har ingenting å si. Hvordan sier jeg ting om og om igjen når de spør meg om ting? Jeg snakker bare om fagene mine. De kjenner meg allerede og de vet at jeg ikke er involvert i fag som ikke passer meg .”

“Jeg er så naiv om dette, jeg har alltid vært sånn. De kom til meg i årevis for å spørre om saker som ikke var mine, og svarene mine har alltid vært de samme. Du vil ikke få noe svar fra meg eller alt du vil om dette emnet. Jeg gjentar at jeg ikke kommer til å kommentere noe”, lukket han, bestemt.

READ  Jay-Z selger det meste av Tidal for 297 millioner dollar