august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Pambita avslører om redutten hun gjorde før hun mottok Ana: «Smil er et viktig introduksjonsbrev»

Mye Lykke for en samlet familie Roberto Garcia Moriton, igjen Bombida Minnes med glede Fordeling Deres yngste datter er Ana. Avslørte det Før fødsel ble det gjort en estetisk ombygging Må se uten feil.

Ler, voldgiftsforum The Academy of Show Match (Eltries) Avslørt på realityprogrammet hans. Å være Pompida, Det Han bleket tennene Det er veldig viktig å ta vare på smilet hennes før babyen hennes blir født.

«Jeg tror et smil er det viktigste følgebrevet uansett hva du gjør.»

«Jeg bleker meg selv to-tre ganger i året og setter tannregulering på alle rundt meg. Jeg tror et smil er et veldig viktig følgebrev for selvtilliten din uansett hva du dedikerer deg til, sa han.

Avslørte det Guillermo, Hvem er broren hans Han er tannlege, Hadde ansvaret Bleking.

«Hun trenger å bleke meg for levering kommer, jeg vil være guddommelig … Jeg vil at tennene mine skal være hvite! «, la hun til.

«Hun må bleke meg fordi fødselen kommer. Jeg må være guddommelig … jeg vil at tennene mine skal være hvite!»

Før han stengte, sa han Han er besatt av å ha gode tenner Guillermo er en veldig god tannlege.

«Det var alltid tenner og en sexy en Min bror som tannlege er egnet for livet. Han har tatt vare på smilet mitt siden det ble mottatt, det er et veldig smigrende smil fordi de er mine naturlige tenner og de er perfekte, konkluderte han.

READ  Mel Gibsons reaksjon da han ble spurt om Will Smiths suksess på Chris Rock