desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Pampitas slemme spørsmål som overrasket Angel de Brito: “Elsker du Hernான்n Piques kjæreste?”

Blant de siste hendelsene Akademi Fra Showmatch, Bombida Og Angel de Brito De hadde en frekkhet frem og tilbake, de snakket om rollene sine som jurymedlemmer og modellen sparket partneren hennes ut med et slemt spørsmål Augustine Barjas, Kjæreste Hernan Bigwin, Også som deltar i konkurransen.

Dette er en omvisning i Bombay og Angel i notatet de ga Academy Preview (mandag til fredag ​​kl. 20.00. City Magazine):

Angel: – Vi (med Pompeii) er de eneste målene for voldgiftsretten og vi har ingen interesse i retten. Spanjolen (til Augustine Farajas, Hernான்n Piques kjæreste som konkurrerer) forlater alltid kampen.

Bambida: –Men spill bra.

Bambita: “Elsker du Heston Bigwins kjæreste Augustine Barjas?”

A: -Ok, slutt å slå…

Spørsmål: -Dans for å danse bedre enn noen annen ting vi har sett.

A: -Det er bedre enn andre, ja. Men hei … det er ikke Bigwin.

Spørsmål: -Elsker du Bigwins kjæreste?

Angel de Brito: “Ja, ja. Vi gifter oss senere i år. Jeg vil gi Bigwins kjæreste, jeg vil stjele ham, det er derfor jeg skal straffe ham.

A: -Ja, ja. Vi skal gifte oss nå, på slutten av året.

Spørsmål: – Folk spør meg på nettverk.

Og så videre. De sier jeg vil gi Bigwins kjæreste, jeg vil stjele den fra ham, det er derfor jeg straffer ham. I stedet vil jeg gi den 10 som Hernon gjør.

For et øyeblikk!

READ  Christopher Asers siste trekk for å avtale gebyr med Brentford Celtic