mai 16, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Papir! El Pollo Alvarez overrasket Sandra Borgi på ferien: «Hva tid?»

I nesten en måned, Sandra Porky Siden han er på ferie med familien i Binamar, er han ikke på Eldress-skjermen. Partneren din, Joaquin «Chicken» Alvarez, Er i kjørekommando Oss om morgenen Og fra tid til annen minner den vinden på hvor mye den mister partneren sin. Fordi, Denne fredagen sender jeg en melding til pressen, og overrasker henne midt i pausen.

«Oppmerksomhet! Jeg har lyden til Sandra Porky, jeg skal fortelle deg alt,» begynte El Pollo Alvarez midt i showet. Da hele gruppen lurte på hva journalisten ville, innrømmet sjåføren at han faktisk hadde sendt henne en melding før han så hva hun gjorde. «Hun sendte meg en lyd, men hun fortalte meg at hun ikke kunne høre den i luften fordi den var så flott; nå sendte hun meg bare en annen,» avslørte han mens han søkte på mobiltelefonen sin.

Hei venn, jeg har akkurat våknet. Jeg tror de allerede har blitt sendt, ikke sant? hva er klokken? 11. Ja, de er allerede borte. Nei, de er der fortsatt! De har utvidede timer, sa Porky med en søvnig stemme via WhatsApp-lyd. «Nei, jeg kan ikke sende deg videoen, jeg er død. Jeg la meg sent og vi spiste middag så det var greit. Men lyden sender jeg deg. Kom igjen, sendes de eller ikke? Svar. Jeg skal slå på TV-en, stopp,» gjentok han, med et smil på sykkelpaneldeltakerne.

Ute av stand til å tro situasjonen, ringte Alvarez henne live uten å nøle. Selv om kollegaen ikke svarte på oppfordringen hans først, trakk han den umiddelbart. «Har jeg kuttet meg? Beklager, han ringer meg,» sa programlederen og skapte forventning i studio. «Sender du fortsatt eller ikke? Jeg husker ikke, sa DN-reporteren igjen forvirret.

READ  Sjekk ut den nye traileren til killer revenge -thrilleren 'Gate'

I forkant av teammedlemmenes latter utfordret Alvarez sin partner live: «Mamu, vi sender ikke bare, vi har 40 minutter igjen av programmet. Det spredte seg litt. Vi går opp til 11.43 når du kommer. Heldigvis får vi referatet, sa han.

«Glem det, jeg kommer aldri tilbake, jeg er her,» ertet Porky mens han hadde det gøy med hele familien på stranden. «Jeg er bare glad for å være fri. Kom igjen, nå har jeg dratt til Carillo. Jeg ble koblet fra fordi den hadde blitt endret mens jeg allerede var på ferie. Forsvar meg! ”Han forsvarte seg da han sendte retten bort.