november 28, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Patricia Sousa avslørte hva hun bestemte seg for å gjøre med sin 92 år gamle mor

Alltid klar til å snakke i alt, Patricia Sousa Reflektert offentlig over ham Sterkt bånd til moren OlgaHvem har 92 år. «Hun bruker tiden sin på å lage bokstavsuppe, og hun er en instruktør på YouTube, som hun driver med gymnastikk for eldre hver dag,» sa sangeren.

sa Sosa Snart sa moren Hun er veldig flørtende Når han ser henne, selv om han føler at hun er «bomben». Han ville alltid be henne om å kle seg litt mer. Det er ikke nok for en jente når det kommer til klær, sminke og frisyrer.

«Du vet ikke hva det er! Hun er veldig flørtende, og hun sier alltid til meg: «Å, Patricia, kle deg ut litt mer».»

«Du vet ikke hva det er! Hun er veldig flørtende og sier alltid til meg: «Å, Patricia, kle deg ut litt mer.». Jeg ser på meg selv, jeg er bomben, men Hun ber meg alltid kle meg mer«, sa Patricia.

Hvilken avgjørelse tok Patricia Sosa med moren sin?

Patricia Sousa avslørte at hun for lenge siden løste noe veldig viktig med sin mor og far.

«Jeg tok foreldrene mine til å bo hos meg for 25 år siden. Fordi faren min var syk og hadde fire slag, men mirakuløst nok var han alltid rett i hodet, glad og morsom. Så jeg kjøpte et stort hus. Jeg tok dem med for å bo med meg og Marditta (datter av Sosa og Oscar Mediavilla). Borte,» sa Patricia.

«Vi trodde pappa ikke ville vare mer enn et år eller to, og han levde i 20 år til. De var 20 veldig lykkelige år, fester og fortalte vitser. Elsket å stå og danse med rullatoren sin. . Min gamle mann var guddommelig og døde i 2015 omgitt av all hans kjærlighet,» la han til.

READ  Enrique Bindi ble fraktet til sykehus og tilstanden hans er kritisk