desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Phyto Pace vinner Best Grammy Award | Spesiell kveld for Argentina

Fra Las Vegas

Forord til prisene Grammy latin Argentinsk musikk kan ikke bli bedre: Latin Recording Academys styre Phyto Pace ble overrakt Music Special Award denne onsdagen, En av de spesielle variantene som tilbys etablerte artister, komponister og produsenter. Ved en seremoni som oversteg følelser, mottok den priser for forskjellige fremragende artister av latinamerikansk musikk, presentert av spansk og argentinsk adopsjon. Joaquin Sabina.

Oppmuntret av kollegene og omfavnet ved foten av scenen av colombianske Carlos Views, ble Phyto begeistret da han mottok prisen fra Afo Verde, styrelederen i Sony Records som hadde fulgt ham i mange år. “Gud! Jeg er fra Rosario, jeg er veldig heldig, jeg liker ikke falsk begravelse, så det jeg skal si er sant,” begynte Rosario og beveget seg inn i synet. «Jeg er heldig som er en del av Argentinas beste musikklaboratoriumFor ved å slippe meg inn i øvingsrommene deres, Litto Nepia, Luis Alberto Spinetta og Charlie GarciaSom var tre guider som en del av oppfinnelsen av moderne argentinsk og amerikansk musikk. Jeg føler meg som en del av et ledd i hele det amerikanske skattekammeret som ble skapt og oppdaget over hele kontinentet og på en eller annen måte Jeg har ingenting annet enn takk, takknemlighet og glede“, påpekte han.

«På returen føler jeg at jeg traff halvveis fordi det er når du er i rommet Charlie Garcia Løft fingrene og spill Eleventh eller F Fourth med færre toner enn jeg spiller … eller Luis Alberto Spinetta Forteller deg at du må lage et strykearrangement for et slikt band. Jeg var veldig ung da jeg var sammen med dem, men på en eller annen måte er musikkspråket så sterkt, og det går uunngåelig over folks liv, både produsenter og lyttere. Å ha denne prisen for meg er virkelig et ansvar. På den annen side, når de ringer meg fra akademiet, tror jeg godt, de ringer meg for å returnere prisene de ga meg … åpenbart tok jeg feil. Så med så mye takknemlighet, så mye kjærlighet, så mye glede, mottar jeg denne dyrebare prisen, som jeg dedikerer til min sønn Martin og min datter Margarita.

READ  Lag magiske minner med Disney World-karakterhilsener

«Lifetime Achievement Award» deles ut til artister som har opptrådt i karrieren Kreative bidrag verdig utmerket kunst Til latinsk musikk og dens samfunn. Med prisen i lomma, forbereder Bees seg på å gi ut sitt nye album Ville år En del av en musikalsk trilogi som slippes 22. november.

Mens han gikk på den røde løperen i forhåndsvisningen av arrangementet, kunngjorde Phyto at albumet var spilt inn i Los Angeles og at den første delen som ble utgitt på Music Day ville være “band”-albumet han regisserte, Triptich. Ville år Inkludere En sang med den britiske musikeren Elvis CostelloMens han var i Phyto California, deltok han på Cuba under veiledning av komponistene Gustavo Borner og Diego Olivero.

De Del II Dette blir utgivelsen februar Det blir også en symfonisk komposisjon for sytti musikere av Praha-orkesteret, som kan være en del av albumet via Zoom.

april Kjent Gyldent lys, தி Siste del av denne trilogien Páez satser på minimum kraft. Som han sa Side 12 Ved pre-prisutdelingen,Gyldent lys Dette er et album for piano og stemme: «Jeg spilte inn med Mini Steinway i et veldig lite studio i Miami. Det var et veldig farlig album, Fordi det er tredje og jeg er allerede utslitt. Jeg hadde ingen komponerte stykker, jeg hadde ingrediensene … jeg kom dit og det så ut som et vakkert album. Med dette siste albumet følger en boks som kombinerer tre plater. Phyto mener at denne nye tingen kan leveres i Buenos Aires, Detro Coliseo eller Detro Colon, i tre dager på rad, en for hvert album.

READ  Spaceball-skuespillere du ikke kjenner er døde