juni 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Planetarisk forsvarsøvelse simulerer den potensielle katastrofale innvirkningen av en asteroide på jorden |  Video

Planetarisk forsvarsøvelse simulerer den potensielle katastrofale innvirkningen av en asteroide på jorden | Video

Lagt ut kl. 13:05 ET (17:05 GMT) onsdag 1. juni 2022

Dette er den lengste og raskeste flyturen på Mars of the Ingenuity


1:02


Lagt ut kl. 13:36 ET (17:36 GMT) tirsdag 31. mai 2022

Spiralgalakser, den nye oppdagelsen av Hubble-teleskopet


1:04


Lagt ut kl. 21:41 ET (01:41 GMT) mandag 30. mai 2022

Studie avslører overraskende ressursskaping på månen


0:53


Lagt ut kl. 16:25 ET (20:25 GMT) mandag 30. mai 2022

Ny meteorregn?  dette bør du vite


0:53


Lagt ut kl. 12:40 ET (16:40 GMT) mandag 30. mai 2022

Selskapet utvikler satellittfeieskip


1:16


Lagt ut kl. 17:13 ET (21:13 GMT) fredag ​​27. mai 2022

Når vil mennesket kunne besøke Jupiter personlig?


0:46


Lagt ut kl. 13:52 ET (17:52 GMT) torsdag 26. mai 2022

Data lagret på månen, forslag til en oppstart


1:13


Lagt ut kl. 14:23 ET (18:23 GMT) tirsdag 24. mai 2022

Sjekk ut InSights første og siste selfie på Mars


1:12


Lagt ut kl. 12:33 ET (16:33 GMT) mandag 23. mai 2022

Slik ble den totale måneformørkelsen sett fra verdensrommet


1:17


READ  I Japan utvikler de en vaksine mot koronaviruset som varer livet ut