november 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Pompidas sterke historie mens hun snakker om hvordan livet hennes endret seg etter at hun ble skilt fra Benjamin Vicuna

igjen, Carolina «Pampida» Ardohain Han åpner sinnet og snakker åpent om hva livet hans er, hva hans fremtidige arbeidsplaner er, hans emosjonelle nåtid og hans romantiske fortid i et uimotståelig hint. de.

Spørsmål reist av Britos engel Om du har rekord Dens ankomst til publikum, Bampita er ærlig: «Jeg er mer elsket enn berømt. Å være berømt er lett, men å elske og være fornøyd med tingene dine, være glad og autentisk, det skjer med noen i midten, og det føler jeg hver dag. Folk forteller meg at de er veldig demonstrative i person, på nettverk, med barna mine og kjærligheten de mottar. Det er så spesielt, det har det alltid vært, og det føles som det bare blir større«, han begynte.

Lenkespørsmål om berømmelse har påvirket deg på noen måte, Modell svarte: «Han fikk meg ikke til å lide fordi han ga meg alt jeg hadde. Dyktig, gjennom årene har jeg lært å spille spillet bedre. Jeg pleide å se alt dette da jeg var ung. Jeg trodde aldri på det, jeg holdt alltid føttene på bakken, og dessuten trodde jeg alltid at det skulle gå over fra det ene minuttet til det andre, så jeg likte det veldig godt.

«På et tidspunkt viet jeg meg så mye til familien, jeg visste ikke at dette kom til å skje lenger, så etter at jeg slo opp, fikk jeg livet mitt tilbake og tok opp det jeg ville gjøre igjen. Det er jobben. av skjebnen.»

«Bare et øyeblikk Jeg viet meg mer til familien min Og jeg visste ikke at det kom til å skje igjen. Etter bruddet tok jeg livet mitt sammen igjen og kom tilbake til det jeg ville gjøre. Det er regelen, la han til.

«Jeg trodde aldri på det, jeg holdt alltid føttene på bakken, og dessuten trodde jeg alltid at det ville være over fra det ene minuttet til det neste, så jeg likte det veldig.»

Og han avsluttet: «Det jeg gjorde var uten skyld. Jeg likte det virkelig, det valget og det jeg kunne gjøre på den tiden var å dedikere meg til guttene. Jeg beklager ikke. Da vet jeg ikke hvor jeg skal begynne Det er derfor Marcelo Dinellis samtale forandret livet mitt, fordi det betydde å gjenopprette kontakten med mennesker. Det åpnet mange dører for meg, som senere kom så langt som å ha mitt eget prosjekt Pampita Online«.

READ  Rani Mukherjee spiller i 'Mrs. Chatterjee vs Norge '- Tidslinje