juni 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Powerwash Simulator Review: The Final Chill Out Game

Powerwash simulator Et forfriskende spill, Og dette skyldes ikke millioner av liter vann, du vil tankeløst bruke det til å vaske harde laken. Etiketten på boksen sier: Du har en vaskemaskin, og du står overfor ting som må rengjøres. Hvis en fyr brukte en kraftvaskemaskin for å umiddelbart eksplodere 500 år med akkumulert forurensning og tenkte “Å, helvete, ja,” ville du glede deg Powerwash simulator.

Powerwash simulator Den har innledende tilgang, men den føles komplett. Hovedprototypen til spillet fungerer: det er skitt, og du fjerner det gjennom en strøm av høyt trykk. Du kan gå gjennom en beskrivelseskampanje der du kan utføre oppgaver som å øke omfanget og håndtere ekstraordinære kunder eller gå inn i en gratis modus eller utfordringsnivå som å rengjøre Mars Rover. Med andre ord, dette spillet fungerer ikke for å rense deg.

Derimot, Powerwash simulator Hvert eneste lite tilfredshet får deg til å jobbe. Uansett hvor sterkt tipset det er, tar det tid å vaske alt, og hvert arbeidssted er delt inn i forskjellige oppgaver. For eksempel må jeg gå til veggen, pass, spor, veranda og så videre. Det er noen jobber som vil eksplodere røret mitt og tørke skiferen rent umiddelbart.

Når jeg først har renset et lag bakt leire og tømmer fra en murvegg, med en tørk av kraftvaskemaskinen, får jeg et lite slag med dopamin. Sjansen er stor for at jeg aldri vil eie mitt eget hus og gjøre dette i det virkelige liv, men å nyte den simulerte versjonen er så gøy.

Jeg kan bruke en game-spidey-sense for å finne det lille smusset jeg savnet med øynene mine, men det tar fortsatt litt tålmodighet å jakte det hele. For hver sveipende tørk bruker jeg noen minutter på å stirre på mellomdistansen mens jeg skjærer de skitne lagene av et tak. Dette er et spill som kan spilles noen ganger House Flipper Ser ut som en spennende tur med høyt oktan.

READ  Samsung bekrefter at fremtidige telefoner som Note 21 ikke kommer med ladere

Det er riktig, skjønt, fordi Powerwash simulator Passer godt inn i spilllinjen min som det ultimate lavenergispillet. Når hjernen min er sliten, eller når jeg ikke er i humør til å konkurrere eller kjempe på noen måte, får jeg en kraftvask. Det viste seg å være en spennende bris før sengetid. Jeg burde aldri være huseier, men jeg kan fange en veldig edru hjemmepleie uten problemer og det ser så bra ut.