september 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Prøver en annen EPCOT -matbit for første gang – Norges Applecake!

Det er på tide med et nytt eventyr i mitt oppdrag for å prøve alle godbitene som tilbys Kringla Bakeri og kafé I EPCOT ‘S Norges paviljong. Fremfor alt er det godt å ha mål, og hvis du besøker parken midt i en festival, er det godt å vite hva som er tilgjengelig hele året.

Først må jeg huske et øyeblikk for min elskede Cronzecake. Den herlige mandelkake-lignende kaken ble lansert tidligere i år og ble dessverre erstattet med sjokolade Mickey Tart‌. Ikke misforstå; Jeg er sikker på at Mickey og terten hans er nydelige, men jeg beholder pengene til at terten ikke bare er en veivsving. Jeg endte opp med å spise ordene mine på det, så vent.

En standard på dagens godbitmeny, jeg tok meg ikke tid til å stoppe og nyte. Og, Spoiler advarsel, Hvis du liker en god eplekake, er dette definitivt godbiten du vil ha Stopp og ha det gøy.

Applecake er en eplekake i norsk stil, med mulighet for å toppe hele shebangen med en sjenerøs porsjon karamell. Da jeg diskuterte karamellregnen, så det støpte medlemmet som serverte meg applecake på meg med store øyne. Ja, dame, du trenger en karamellregn. Jeg gikk med forslaget hennes og var veldig glad jeg gjorde.

Første ting først: Applecake er en nydelig, fuktig, krydret eplekake. Du kan finne gyldne rips i selve kaken (hvis ikke massevis av dem, kan du enkelt spise dem rundt hvis du ikke liker dem), og tynne skiver epler blir bakt på toppen av kaken. Støvet med hel sukkerpulver, og Ja, Du trenger karamellregn. Det legger til det hele.

READ  Treningssenterene Oscar og Buram stenger og introduserer barestopp - VG

Hvis du leter etter en liten smakebit på noe midt på EPCOT -dagen din, er dette din matbit. Det er enkelt og drømmende (Ville en kake være en drøm? Jeg tror det.) Og det er helt delbart.

Godbiten er søt uten å bli overdrevet, det er et tema som driver alle eventyrene mine på å spise gjennom menyen i Kringla. Det er søtt uten cloying, og selv på den varmeste dagen (jeg kan snakke av personlig erfaring her), er det morsomt å prøve å ikke veie deg selv.

Krydderne som brukes i Applecake, sammen med forholdsreglene som ble tatt under konstruksjonen, forbedrer denne snacken mer enn noen annen bakevarer du kan se mens du reiser i Walt Disney World Parks. Hvis Apple er din, vil du elske den.

Eplekake er tilgjengelig for $ 4,49, og et skyggefullt sittegruppe (spesielt viktig i løpet av disse varme augustdagene) finner du bak kafeen. Mitt favorittnorske sted er imidlertid under teltene i nærheten av Elsa og Anna Sommerhaus. Jeg elsker tanter å snakke med gjester på plenen foran huset. Det kunne ikke vært mer attraktivt.

Hva er din favoritt EPCOT -godbit? Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Jeg er alltid klar for en ny matbit!

Hvis du vil se mine snacking -eventyr i den norske paviljongen, er listen nedenfor: