juni 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ricky Muñoz fra Intocable har sceneskrekk: «Det gjør meg sint på meg selv»

Ricky Muñoz fra Intocable har sceneskrekk: «Det gjør meg sint på meg selv»

I sine fysiske studier viste sangeren seg å være frisk (Foto: Instagram/@mr.ricardomunoz)

Nylig Ricky Muñoz hadde en medisinsk komplikasjon under presentasjonen av UntouchableTyrefekterarenaen i Mexico by, selv om det først viste seg at han hadde besvimt, forklarte vokalisten det bare trykket hadde sunket.

For en dag siden sendte Ricardo Muñoz en direktesending gjennom sin Instagram-konto og rapporterte at de relevante studiene allerede var utført for å fastslå årsaken til denne lidelsen; Likevel, ingen avgir noen sykdom.

«De tok blodprøver, hjerteprøver, de sjekket om jeg har tette årer, alt sånt, de tok de testene i dag og gudskjelov kom jeg ut – fysisk – helt greit”nevnte han.

(Foto: Instagram/@mr.ricardomunoz)
(Foto: Instagram/@mr.ricardomunoz)

Gitt mangelen på svikt i noen av organene hans, avslørte Ricky Muñoz at lavtrykket sannsynligvis oppsto i hans mental og følelsesmessig stabiliteten situasjon som forårsaket ham dyp bestyrtelse fordi Det har tilbudt live-show i nesten tre tiår.

«Problemet er mentalt og jeg er fortsatt ute av løkken fordi vi har 28 års arbeidtenk å fortelle dereJeg har scenisk panikk»«, nevnte han.

På samme måte delte Muñoz at legen hans bestemte denne diagnosen siden han ikke presenterer angst andre steder eller omstendigheter som var konklusjonen som legen min og jeg kom til fordi Jeg har aldri følt meg dårlig noe annet sted enn på scenen.»

Intocable-konserten måtte avbrytes i en time (foto: @Sr_Kraken)
Intocable-konserten måtte avbrytes i en time (foto: @Sr_Kraken)

Senere gjentok han at han ikke bleknet i presentasjonen: «Jeg har aldri besvimt, men jeg er kortpustet, jeg vet ikke om du har sett at i serier når noen er kortpustet, at de får panikk og begynner å puste inne i posen, er i utgangspunktet den samme, personlig føler jeg meg sint på meg selv fordi «hvordan skal det bli på dette tidspunktet i spillet?’»nevnte han.

READ  Parkinson er ikke det samme som parkinsonisme, presiserer Dr. Viñuela

Gitt dette scenariet tok Ricky Muñoz en avgjørelse, så han vil søke profesjonell hjelp til å utvikle presentasjonene sine uten å lide av sceneskrekk.

«Fysisk gikk alt utmerket, men nå må jeg behandle meg selv, jeg skal finne ut hva jeg må gjøre, men det er der jeg er og jeg ville fortelle deg, jeg håper du har det bra og jeg vil fortsette prøver å forbedre. (…) Hvordan takler du sceneskrekk på dette tidspunktet i spillet? Jeg vet ikke, jeg skal finne ut av det.»nevnte han.

Grupo Intocable har gitt show i mer enn 20 år (Foto: Instagram/@cecy_cepeda/@crls2324)
Grupo Intocable har gitt show i mer enn 20 år (Foto: Instagram/@cecy_cepeda/@crls2324)

På den annen side tolker treff som noen kommer til å få deg til å gråte Y ta meg med på reisen din avslørte at han føler seg veldig opprørt over seg selv for ikke å kunne kreve nok av seg selv: «Jeg sier deg at det gjør meg sint fordi jeg er en veldig hard person med meg selv, Jeg presser meg selv mye når det kommer til jobb.»

Til slutt gjorde Intocable-vokalisten det klart at meningene til menneskene som kritiserte ham ikke påvirker ham, men han innrømmet at det å fullføre konserten 13. mai representerte en stor utfordring fordi han led sceneskrekk:

Vokalist Ricardo Muñoz vil søke profesjonell hjelp (Foto: Twitter@IntocableRJM)
Vokalist Ricardo Muñoz vil søke profesjonell hjelp (Foto: Twitter@IntocableRJM)

«Jeg leste noen kommentarer om at hvis jeg følte meg dårlig skulle jeg returnere pengene, kanskje de 10 kommentarene fra alle menneskene som gikk og viste sin støtte, men hvis jeg hadde sluttet, ville jeg aldri tilgitt meg selv, det ville vært verre for meg , Jeg er glad fordi jeg fullførte selv om det var vanskelig selv om det så ut til å være annerledes.»endte.

READ  Den eneste beklagelsen er at den forårsaket "en slik grad av distraksjon"

«De informerer meg om at… vi så akkurat tilbake her… Tålmodighet alle sammen, vær så snill… Ricky Muñoz, oppmerksomhet… Ricky Muñoz senket trykketDe har bare satt ham i ambulansen akkurat nå. Her er det. De prøver å muntre ham opp, Alt er rolig. Bare tålmodighet. Untouchable forsvinner ikke. Ricky Muñoz er i bedring” var budskapet til de som deltok på konserten hans forrige fredag.

Dette var sangerens avklaring om hans påståtte besvimelse (Foto: skjermbilde/Twitter)
Dette var sangerens avklaring om hans påståtte besvimelse (Foto: skjermbilde/Twitter)

Publikum måtte vente i nesten en time før showet ble gjenopptatt, men det ble fullført som planlagt. Timer senere forklarte sangeren gjennom sin Twitter-konto det de trengte ikke å gjenopplive ham siden han ikke besvimet.

FORTSETT Å LESE: