november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Rodrigo Díaz påpekte veldig sterkt mot Virginia Gallardo: “Jeg hørte at Ricardo forrådte sikkerhetssjefen sin”

Når Å ikke ville delta i serien er korrupsjon Det sier livet Ricardos slott Overbevist, Virginia Gallardo er involvert i en annen kontrovers. Hva skjedde? Tidligere arbeidsgiver, Rodrigo Diaz, anklaget ham for forræderi.

“Jeg vet ting, jeg kommer ikke til å si nei. Jeg hørte at Virginia hadde forrådt Fort Ricardo med forsvarssjefen hennes. Det var det som kom til meg. Dette er ikke en dårlig ting i det hele tatt. Jeg vil si mulig. Hun skal ha hatt en affære med sikkerhetssjefen, sier Tariq al-Hashimi, partiets generalsekretær. Juan EtzecoinMitter Live.

I tillegg var han sint for at Virginia ville ha sagt at hun ikke kjente ham. De vil dele i mer enn et øyeblikk Frisør.

“Hun sa at hun aldri kontaktet meg, hun fortalte det til inntrengerne, jeg sa at hun skled. Jeg husker vi delte en frisør. I det øyeblikket falt Virginia for å gre håret,” sa han. Vi pratet om å dele om Ricardo; Ingen minne“, la han sint til.

Selv om det alltid virker som en “god mine”, Han likte ikke uhøfligheten han gjorde mot familien For ikke å ville delta i hyllestserien.

“Hun virket som en god gruvearbeider for meg, jeg sa ikke noe imot henne, men hennes manglende svar på telefonen såret meg angående serien. Jeg føler at Virginia stolte litt på den karakteren. I denne sammenhengen spiser karakteren hodet ditt og det er folk som takler det bedre enn andre. Det er ingen annen definisjon, hun burde være takknemlig, sa han.

Hva ville Virginia si?