desember 9, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ronaldinho forklarte hvor hans kjærlighet til Boca kommer fra

Dinho snakket om argentinsk fotball og forklarte hvorfor han liker Xeneize mer enn noe annet lag.

Ronaldinho Han ga et detaljert intervju der han berørte alle sakene og blant dem hans Kjære போகா. Brasilianeren avslørte hvor lidenskapen hans for Xeneize kom fra.

Jeg har alltid fulgt argentinsk fotball Jeg har alltid elsket Boca fordi Maradona spilte der; Historien hans, hvor han gikk, ville jeg se hva han gjorde. Dinho avslørte i uttalelser Ole.

Så la han til:Boca har alltid ønsket å vite (Maradona) Spilte der, For historie, La Bombonera. Jeg har alltid hatt kjærlighet til ham, og jeg elsket elven like mye som Boca, men jeg har sett mer til Boca siden Diego gikk bort.”. Det er bemerkelsesverdig at dette ikke er første gang den brasilianske spilleren avslører sin vanvidd med Ribeira-klubben. Imidlertid avklarte han senere: Jeg liker alle lagene der ute.

Ronaldinho og Maradona

Ronaldinho og hans forhold til argentinske rivaler

I tråd med det som er skapt tidligere, fortsatte Ronaldinho med Argentina og snakket om spillerne han skulle møte. «Argentina hadde noen av de beste spillerne jeg kan huske: Veron, Redonto, Simeone, Ortega, Batista, Claudio Lopez, Janetti. Jeg husker alle lagene deres, Han har alltid et veldig sterkt lag, sa han.

Riquelme, vi trente på Barca, og jeg elsket det. Roman var en bestevenn den dag i dag. Aymer, vi har spilt mot det siden vi var små. Cambiasso, vi er på samme alder, vi har spilt mot hverandre på landslag siden barndommen, vi kommer alltid godt overens “,” sa han. Null Dinho.

Ronaldinho Riquelme

Bilder: Getty Images

Dette kan være av interesse for deg

READ  Green Payne Butts dobler norske funksjoner | Nyheter, sport, jobber