mai 16, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ronnie Arias adopterte søsterens sønn, som døde av hjerneslag

I begynnelsen av 2021, Ronnie Arias Ledet tapet av en søsterLivet gir ham enda større overraskelse, selv om det er veldig hyggelig Da sønnen hennes ba henne om å adoptere ham Med hjelp av en journalist.

«I dag er dagen! Så langt har han ikke forklart for seg selv «Soprizo», føler du det eller ikke? Hvis du ikke føler det, nei,» sa han. Andy Kuznetsov EN Ronnie inne Gatehunder (Byidrett) Og journalisten var enig «Alt begynte å lukke seg”, Med den hensikt å snakke.

«I januar i fjor underviste min søster Sylvina, en lærer, på skoler i fattige områder. Hun er på ferie for første gang med sin 28 år gamle kjæreste (hun er 56), og drar til South Lakes som en hyggelig opplevelse.«, forklarte Ronnie.

«En morgen var søsteren min vakker og kjærligDa han løftet mobiltelefonen for å ta et bilde av himmelen, ble hjernekretsen avbrutt: han led umiddelbar hjernedød.. Svogeren min kaller meg den viktigste legen og sier at jeg ble innlagt på sykehuset med hjerneslag, la han til.

Ronnie Arias husker hvordan han adopterte sin «soprizo» etter søsterens død.

«Jeg bodde i nærheten av Sylvina, så vi møttes og spiste to ganger i uken. Vi var veldig samletRonnie la til at søsteren hans overlevde en stund til han til slutt døde.

Ronnie beskrev hvordan det var en lang prosess å kremere søsteren sin midt i en epidemi. Hans 19 år gamle svigersønn ble foreldreløs fordi faren hans ble «ødelagt», så den unge mannen ba ham om å adoptere.

READ  "Han vil ikke vite ..." - Paparazzi Magazine

«Da vi var alene, spurte Juan meg: «Hvem skal være familien min nå?»«. Jeg sa til ham «Vel, du kan velge. Du kan gå med bestemor Mimi, tantene dine eller Pablo og meg, «minste Ronnie.Og han sier til meg: «Jeg vil bo med Pablo og deg»«, Han la til.

«(Da han fortalte meg det) ble jeg svart og det var veldig sjeldent. Fordi jeg alltid ønsket å få en baby, var det ikke et alternativ.. Pablo ville bare gifte seg, det er ikke et ønske for meg, sa Ronnie om forholdet til partneren sin.

– Når vi snakker om sameksistens, så hadde vi forskjellige ideer om hva vi trodde det skulle være i fremtiden.. Men nå har jeg en arving gutter. Jeg sa ok og la meg”, husket Arias før han beskrev en egen hendelse som fant sted samme natt.

«Kl. tre om morgenen skjønte vi at lysekronen beveget seg i spisestuen, og jeg dro for å vekke mammaen min som bor hos oss. Vi stirret på henne Vi så på hverandre og vi trodde begge at søsteren min La Civi bare ga ok”, rapporterte reporteren, og sa på spøk at det neste dag var et jordskjelv i San Juan, som han oppdaget var gjentatt i Buenos Aires.

Den dagen forteller Juan meg til lunsj: «Jeg vil ikke være sønnen hans, jeg vil være hans soprijo. Her bygger vi vei. Noen ganger er det vanskelig, vi har forferdelige diskusjoner fordi han er en 19 år gammel og jeg er 60 år gammel, men det skaper en annen type kjærlighet og ansvar,» la Ronnie til.

READ  Gimena Accordi sufrió un accidental domistico, deberá ser operada suspende sus funciones en Mar del Plata «Diario La Capital de Mar del Plata

«Nå bor vi sammen, deler ting og gir hverandre gaver Jeg kan si at søsteren min La Civ ga meg den vakreste gaven som er tilgjengelig for en mannRonnie Arias avsluttet historien med sin «Soprijo» Juan.