september 28, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Ronnie Arias nye liv: han adopterer nevøen sin etter søsterens plutselige død

I januar 2021, Ronnie Arias» søster Sylvina er død i en alder av 56 årEtter å ha fått hjerneslag. Når vi først snakker om denne situasjonen i media, Sjåføren var veldig emosjonell, men søsteren hans påpekte at han hadde gitt henne en vakker gave: nevøen hans. Denne uken avslørte han med store følelser at han hadde tatt en viktig avgjørelse for en tid siden.

Samtale med kollegene fra radioprogrammet GatehunderArias sa at han adopterte 19 år gamle Juan. «Søsteren min Sylvina, en lærer som underviste på skoler i fattige nabolag, drar til de sørlige innsjøene for første gang på ferie med sin 28 år gamle kjæreste, som en opplevelse av sameksistens. En morgen løftet søsteren min, som var vakker og kjærlig, mobiltelefonen for å ta et bilde av himmelen og kutte hjernen rundt: hun var umiddelbart hjernedød. Nevøen min, en veldig viktig lege, ringte meg og sa at han hadde blitt innlagt på sykehuset med hjerneslag.«, husket han.

Han la videre til at siden Juans far ble «ødelagt», måtte den unge mannen bestemme hvem han skulle leve med fra det øyeblikket av. «Beslutningen hans inspirerte meg,» sa Arias. Og han husket: «Da vi var alene, sa han til meg: «Hvem skal bli familien min nå?» Jeg sa til ham: «Vel, du kan velge. Du kan gå med bestemor Mimi, tantene dine eller Pablo og meg. Og han sier til meg:» Jeg vil bo med Pablo og deg.

Fra det øyeblikket endret livet hans seg to ganger: han hadde ikke den ubetingede støtten fra søsteren «CV», men i en alder av 60 begynte han i en ny rolle: rollen som far. Men ikke bare livet hennes, men også livet til partneren Pablo har endret seg. «Vi planlegger å få en sønn og bli 19 år gamle … Jeg snakket ikke med Pablo om det, men jeg kjente ham.«, Han forklarte.

READ  Bilder av Costas utrolige kroppsforvandling: "100 kg og livet i mellom"

«Da Juan fortalte meg at jeg var svart, var det så rart. Dessuten, Jeg har alltid ønsket å få en baby, og jeg tror det ikke var et alternativ. Pablo ville bare gifte seg, og jeg hadde ikke det alternativet. Når man snakket om sameksistens, var det ulike meninger om hva vi mente det burde være i fremtiden. Men nå har jeg en arving«, påpekte han.

«Jeg sa ja, vi la oss. Klokken tre om morgenen skjønte vi at lysekronen beveget seg i spisestuen, og jeg gikk for å vekke moren min som bor hos oss. Vi stirret på henne, vi så på hverandre, vi begge syntes det var greit å gi søsteren min La Civi.Den dagen jeg slo på fjernsynet, var det et jordskjelv i San Juan og det var jordskjelv i Buenos Aires.

Til tross for smerten ved tapet, kom ikke den nye situasjonen for de tre som bodde sammen som et sjokk. «Fra den dagen sier Juan til meg til lunsj: «Jeg vil ikke være sønnen hans, jeg vil være nevøen hans.» Her lager vi en vei, noen ganger veldig vanskelig. Vi hadde forferdelige diskusjoner fordi han er en 19 år gammel person og jeg er 60 år, man må bli kjent med hverandre, men skape annerledes kjærlighet og ansvar.«.

«Nå bor vi sammen, vi deler ting, vi gir hverandre gaver, og jeg kan si at den vakreste gaven en mann kan ha er overlatt til meg av min søster La Civi,» la han til.

Allerede i juli i fjor åpnet Arias døren til sin nye hverdag. I et intervju med Non-stop, På spørsmål om han hadde vurdert muligheten for å leie en livmor og bli far, forklarte han: «For å gjøre det må du være millionær, jeg er en arbeider, så det kan jeg ikke». Så påpekte han: «Livet gjelder bare meg [al hijo], For nå har jeg halvt far og halvt sønn og nevøen min. Vi kompenserer, han tar seg av meg fra Socha, og jeg tar meg av ham fra ungdomsårene. Søsteren min ga meg en vakker gave å dele med nevøen min, disse årene av livet mitt.

READ  Atlantic Crossing sesong 2 Utgivelsesdato: Oppdatert eller kansellert?