januar 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Sabrina Rojas inviterte Luciano Castro og Flor Vigna til sin konsert med El Duque: “Jeg må overbevise dem”

Søndag, Sabrina Rojas Og dette hertug Lopez Introdusert med I par, Et magasin som blander kjendisintervjuer og premiereshow Paret fikk Barbie Wells Allerede Batista Lena.

På disse måtene avslørte den splitter nye sjåføren at han har fått gode anmeldelser fra sin eks, Luciano Castro plassholderbilde Og Etasje Vigna. “Jeg kom hjem for å se etter guttene som var sammen med Lou og Flor, og de ventet på oss med et velkomstskilt til meg og El Duque. Han ga meg en refusjon,” sa han. Juan Etzecoin.

“Han ga meg også en refusjon. I dag skrev han til meg for å gratulere meg da han så numrene fra showet. Han fortalte meg at han var veldig fornøyd med gaven min. Vi må ta ham med til Luciano og jeg vil at han skal komme med Flor,” sa han. Mitter Live.

Sabrina Rojas liker Luciano Castro og Flor Vigna i prosjektet sitt

«Det er veldig vanskelig for meg å gå til leiligheten! Men jeg må overbevise ham, ja …”, sa Sabrina om skuespillerens motvilje mot å se showet.

“Han fortalte meg at han var veldig fornøyd med gaven min og at jeg fortjente den, og vi brøt den. Gode vibber. Jeg så Flora personlig, hun klemte meg. De var glade, sa skuespillerinnen, og hun snakket om partnerens kommentarer på den andre siden.

«Tuku-søstrene hilste på meg på tavlen Dele Fra Lopez“Jeg er veldig komfortabel med chatten deres,” sa Sabrina Rojas søndag, og klaget spøkefullt om bord at “de satte henne opp som en prebo”.

READ  En etter en: de mest pålagte stedene i vikingene