august 13, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Sam Burns vinner Wolverhampton Championship for første turseier | Spillutveksling

Sam Burns skjøt 3-under-bar 68 for sin første PGA Tour-seier, og vant tre skudd mot sin tredje runde medkaptein Keegan Bradley på Wolverhampton-mesterskapet i Palm Harbor, Fla., På søndag.

Burns, som har skutt 267 under-17 for kamper, avsluttet søndagens runder med boogie i to av de fire siste hullene hans, men hans 1-under var nok bak ni rygg på Innesbrook Resorts Copperhead-bane. Han spilte inn tre fugler med ni rygg.

Burns, som har endt på topp 10 på fire kamper denne sesongen, sa at disse mulighetene ga henne en bedre forståelse av hva det handlet om, og jeg tror det er muligheter tidligere som jeg ikke kunne endre, og jeg tror jeg er klar for dette øyeblikket. Ni bak, (Katy) Travis (Perkins) og jeg ønsket å holde oss til spillplanen vår, holde oss til prosessen med å faktisk bli involvert i hvert skudd, og vi var i stand til å gjøre det. «

Stoker samlet data for alle bilder på Netflix fra 1. mai, og finner nå de beste bildene på Netflix ved hjelp av IMDB-brukervurderinger og metakritiske data. Klikk på Mer.

Bradleys bakre ni, derimot, har en dobbel bogey, en bogey og ingen fugler. På søndag plasserte hans tilsvarende 71 ham på 270 og andre alene.

Bradley ledet eller bundet åpen for ledelsen gjennom de tre første rundene.

Bradley, en fire ganger turneringsvinner, inkludert på PGA-mesterskapet i 2011, sa at spillet hans var «i utmerket form». Dette er hva jeg spilte veldig lenge, selv før jeg vant, selv i løpet av den tiden jeg vant. Å vinne en BMW er det beste jeg noen gang har følt, så jeg er spent. «

Norges Victor Howland scoret 65 løp om dagen, 271 (under 13) tredje. Han spilte inn fem fugler på ni og syv dager.

«Jeg var så god i dag, traff mange gode jernskudd, og det tok ikke mye å lage en fugl,» sa Howland. «Ja, jeg traff noen dårlige jernskudd i dag, og det føltes som om jeg hadde vanskelig for å kutte den på de riktige hullplassene. Men med noen dårlige jernskudd jeg scoret, klarte jeg å slå noen gode redninger og noen putter for par. «

På 271. plass var Cameron Dringale, som hadde tre fugler foran ni, men mistet bakken på baksiden av ni, med to bogeys å gå med to fugler.

Mexicos Abraham Anser ble nummer to på under 12 år på femteplass med 2 underskudd søndag.

Van Taylor (under dag 3) og Max Homa (3 overs) ble sjette på under 10-tallet.