november 28, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Slik aktiverer du «usynlig modus» på WhatsApp

Del det Det lar brukere allerede skjule tilkoblingsstatusen, dvs. deaktivere «online» i meldingsappen. På denne måten vil ikke andre kontakter vite om du er inne i Messenger eller ikke.

Del det Har jobbet med denne funksjonen de siste månedene. Den ble først oppdaget under utvikling for iOS-appen i begynnelsen av juli. Utviklingen for Android-versjonen startet også senere samme måned. Meta-sjef Mark Zuckerberg kunngjorde offisielt muligheten til å skjule nettstatus på WhatsApp forrige måned. Etter måneder med vellykket testing er «online» deaktiveringsverktøyet nå tilgjengelig for alle.

For å justere «online» er det nødvendig å gå til innstillingene WhatsApp > Konto > Personvern > Sist sett og online. De samme fire alternativene for sist sett status finnes her: Alle, Ingen, Mine kontakter og Bortsett fra mine kontakter…

Under den sist sett innstillingen er en ny meny der du kan kontrollere online-statusen din. Det er to alternativer her: Alle og Sist sett. Hvis førstnevnte er valgt, kan alle på WhatsApp se når du er på nett. Dette gjelder uavhengig av om den andre partens telefonnummer er lagret på enheten.

Det andre alternativet gir mer privatliv. Online status kan settes som sist sett. Så, online-status kan skjules helt for alle, la alle lagrede kontakter se den eller manuelt velge hvilken kontakt som kan se den. Som du kanskje forventer, forhindrer du andre brukere fra å se den informasjonen hvis du skjuler din sist sett eller online-status.

READ  Nysgjerrighet på reaksjoner gjennom emojier som kom på WhatsApp