oktober 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Slik ser du F1 -kanaler, tyrkisk GB Live: Table and Star Action og gratis direktesending på nettet via ESPN Max Verstappen, Louis Hamilton og Sergio Perez: Classification and Minute av Istanbul | Hele spillet

Fra nærheten av Istanbul, Det feires på 16. av verdensmesterskapet live og online på TV av ESPN og Star Action. , Starter kl. Følg liveoverføringen i dag, minutt for minutt, bretter og alle detaljer om løpet. Det gir deg 2021 tyrkiske GB -arrangementer for alle Latin -Amerika og Spania, med Louis Hamilton, Max Verstappen, Seco Perez og Fernando Alonso.

Nedenfor gir vi forskjellige alternativer for streamingtjenester og TV -kanaler for å se Formel 1 live som denne hendelsen i Spania. Det gir deg et komplett minutt for minutt med racingarrangementer og flotte øyeblikk. Følg med for utveksling og beskrivelse av offisielle Twitter -profiler.

Voltaire Pottas (Mercedes) Max Verstappen (Red Bull), andre mann i Formel 1 -VM fra polærposisjonen til det tyrkiske Grand Prix søndag, og nåværende kaptein Lewis Hamilton (Mercedes) blir 11.. Grille.

Tyrkisk GB 2021: Bord og kanaler for å se løpet

  • forente stater – Los Angeles Time 17.00
  • Peru – 7.00
  • Mexico – 7.00
  • Ecuador – 7.00
  • Colombia – 7.00
  • forente stater – Texas -tid kl. 19.00
  • forente stater – Miami tid 08.00
  • Bolivia – 08.00
  • Paraguay – 08.00
  • Venezuela – 08.00
  • Canada – 08.00
  • Brasil – 9.00
  • Uruguay – 9.00
  • Chile – 9.00
  • Argentina – 9.00
  • England – London tid 13.00
  • Portugal – Middag 1.00 Lisboa -tid
  • Spania – Madrid tid 14.00
  • Italia – 14.00 Roma -tid
  • Frankrike – Paris tid 14.00
  • Tyskland – Berlin -tid 14.00
  • Nederland – 14.00 Amsterdam tid

I kvalifiseringen denne lørdagen satte Hamilton den beste tiden og satte rekorden på Istanbul Park Circuit på den våte banen. Men Storbritannia ble bøtelagt med ti poeng ved mekanisk endring på fredag, som overskred den godkjente grensen for en sesong.

READ  Se live-TV på Fulham V Newcastle - Globale kanaloppføringer for søndag

Hamilton starter fra den beste posisjonen til tross for suspensjonen, og har en sjanse til å slå i 22. og 16. løp denne sesongen og kjempe om seier.

Denne gangen skiller bare to poeng før den siste tredjedelen av mesterskapet britene fra nederlenderne.

På andreplass var Monacos Charles Leclerc (Ferrari) og franskmannen Pierre Casley (Alpha Touri). Den spanske spilleren Fernando Alonso (Alpine) ble femte og meksikanske Sergio Perez (Red Bull) ble sjette.

FUENTE: AFP

Du kan være interessert

Dette er Dionette Wilder’s Terrible Knock Out Tyson Fury Video: The Fox Game.