august 8, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

«Slutt å DJe for 50 dager siden»

Langt fra våpenhvilen så de ut til å ha nådd Martin Salway Y locho loccisano Innsiden De berømtes hotell Opprettholdt, deltakerne gjenoppførte det spente øyeblikket på realityprogrammet Tretten.

Når begynte det hele? Carolina «Pampida» Ardohain Han spurte Martin hvordan det fungerte Hotellservice. Det var da kunngjøreren var ærlig med sjåføren: «Sannheten er at den er veldig lat. jeg tror at Walter Quigero Hun fungerer godt på kjøkkenet, men da må vi organisere oss. Noen ganger trenger vi bare ikke å spise, har ikke tid eller mat, og det må løses«.

«Og så er det mer ved showet enn jobb, som Locho er ekspert på«, Salve tilsattÅpenbart skyte en deltaker med andre deltakere som vitner.

Locho Loccisano: «Jeg liker ikke at Martin forlater kjøkkenet midt i en aktivitet og konkurranse når vi koker fisk, men jeg respekterer hvis han er i dårlig humør.»

Det var da følgende opphetede utveksling mellom Martin og Locho fulgte:

Locho:-Alt er perfekt for meg. Det eneste jeg ikke liker er at Martin forlater kjøkkenet mellom aksjon og kamp når vi skal tilberede fisk, men jeg respekterer ham også hvis han er i dårlig humør. Du må forstå at han er en medarbeider, og hvis han vil forlate fordi han ikke er komfortabel på et sted, kan han gjøre det.

Martin: Nei, jeg Jeg er ikke i dårlig humør. En venn av meg døde for et år siden i dag, så det hadde ingenting med deg å gjøre.

Martin Salway: «Jeg er ikke i dårlig humør. Det er et år siden en venn av meg døde i dag, så du har ingenting med det å gjøre. Slutt å DJ for 50 dager siden, slutt å knekke ballene mine…».

L: Ingen vet. Det ville vært flott om du sa det.

READ  Züleyha Bitter Land: Forhåndsvisning av onsdagens episode

M: -Det stemmer, men spør først. Og slutt å klikke For 50 dager siden knuste jeg eggene mine…

L: -Nei, men fortell oss så skal vi respektere deg.

M: – Se Foran og klar.

For et øyeblikk!