november 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Spicy Roundup Between Miku Granatos og Flor Pena på Divas Play: «You Paid Me»

I Det siste kapittelet LPA (USA), Florence penn Komiker var den spesielle gjesten Miguel GranadosHan ble anerkjent for bortgangen Fare er umerket, Siste kuler Y ESPN lekerom. På et tidspunkt i programmet gjorde programlederen en «quickie», en ping-pong med spørsmål, og en spesiell hendelse kom til syne da han påvirket materialet som ble sett på scenen. Diva-drama.

Under delen av showet sa Miku Granados at han er tunghørt og må lese leppene til andre mennesker for å forstå ham. Sjåføren sa han hadde samme problem. og prøvde å lese leppene hans mens komikeren gjorde ansikter. Ved første forsøk kunne ikke Flor Peña forstå hva gjesten hennes sa; Men i siste forsøk fikk han rett: «Du fikk meg til å spille divaer, ingenting å se.».

Uventet avslutning mellom Miku Granatos og Flor Pena på Divas Play: «You Paid Me, Nothing to See»

«Vel, la oss snakke om det», svarte sjåføren med et smil. «En gang jeg var stille hjemme og så historien din på Instagram da du ennå ikke var sensurert», begynte Miku Granados historien: «»Vil se mer?» Ja. «Trykk på lenken», jeg trykker på lenken… Den ber meg om de 16 sifrene på kortet… Jeg var der allerede, halvt bevisstløs, ok, jeg la dem inn.«.

Til overraskelse for alle i studioet konkluderte komikeren: «Jeg ville se hva annet som var der ute. Jeg snakket til og med med min kone om det: Flor Peña stjal meg«.

Etter den uventede rapporten, Flor Peña gikk opp: «Vet du hva frustrasjon er? Når forventningene er høye«. Og gjesten hans krympet ikke: «Men forventningen er «Vil du se mer? Fueguito, fueguito, fueguito'», sa han om emojiene som ble delt for å promotere nettstedet.

READ  La divertida Sikana de Floor Vigna a Mika Vicande: "Te alineaste"

«Jeg vil ha litt mer, og jeg har ikke meldt meg ut ennå fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre… Jeg ønsker også å avslutte abonnementet på Mariana Diarco”, påpekte influenceren til Flor Peñas latterutbrudd.

Klagene fikk imidlertid sine konsekvenser og sjåføren lovet ham og partneren en eksklusiv video og spurte ham hva han ville se. «Hvor føler du at jeg har sviktet deg?«, spurte han.

«Få videoer til å vare lenger. To minutter og litt til. Jeg presenterer meg selv, og det som skjer er at jeg kommer til å se ut som en idiot«, sa Migue Granados, selv om Peña stilte spørsmål ved forslaget fordi det var en forespørsel om et «åpent forhold».

«Vil du gjøre en med meg?”, satset programlederen, men komikeren ble ikke veldig oppmuntret: “Hva vil du at abonnentene skal forlate?”, påpekte han. «Pass deg for garba-vitser».

«Nei, men en vakker en”, hevdet komikeren angående kvaliteten på videoene Florencia Pena presenterer på Divas Play-innholdsplattformen. «Kan jeg kalle disse videoene «Los Granatos»?», Sjåføren spurte ham om råd om et spesifikt tema, og han svarte: «Ja, og jeg vil gjerne se mer.»

Den krydrede frem-og-tilbake mellom Migue Granados og Florencia Peña tok opp det meste av «kjappe», men gjenopptok sin gang med andre morsomme anekdoter fra komikeren.