august 15, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Sterk passasje av Patricia Sosa og Sanchi Esteves gjennom det berømte hotellet

De spilte en rolle Sanchi Esteves Innsiden Berømt hotell Det genererte mye kritikk på sosiale nettverk og av den grunn opprettholdt fotballspilleren en spent snarvei. Patricia SosaNeste Kommentarer laget av sangeren om ham I det mediet.

I Diskusjon av Berømt hotell, Sabrina Carpallo Konfronterte Sanchi. «Det har vi rett og slett fått beskjed om Jeg likte ikke det jeg fantMen dette er en samtale vi må snakke om personlig, sa Sabrina. Patricia SosaHvem var medlem av gjestekomiteen.

«Å, takk, han sier dette! Å se det på TV gjør meg sint. «Sabrina skjønner at det ikke er tilfelle,» sa jeg. Datteren min er en venn av Marta, og jeg vet mye om henne, og jeg vil si: «Denne jenta spiller ikke bra,» sa Oscar Mediavillas kone.

Spent krysning mellom Patricia Sosa og Sanchi Estevez i kjendishotelldebatt

«Og Sanji spilte helt. Men hun lever dette, og hun tror på det dårlige«, sa Patricia og så på den tidligere fotballspillerens strenge gest og la til:» Din rolle, jeg regner med, vil være en rolle. Jeg vet ikke hvorfor, jeg teller det … «, fortsatte han med å si.

«Du kjenner meg kanskje ikke, men sannheten er at du hadde veldig sterke ord på dine sosiale nettverk Med noen du ikke kjenner. Så du dømte noen du ikke kjente, ”skjelte Sanchi Esteves.

«Vel, det er det du viser på TV, så hvis du viser det til flere seereSosa svarte, som Estevez minnet ham om at han og media hadde gjort realityprogrammer.

READ  Pompeii og Wanda Nara er naboer etter skandalen med China Suarez: de bor overfor hverandre i Nordelta.

«Se, mannen min har gjort realityprogrammer De fortalte ham alt, han banker det, men vet du hvordan?«, svarte sangeren. «Det har vi rett og slett fått vite. Et underholdende show hvor alle er enige om noe å spille Men det er det virkelige liv, «korrigerte Sanchi ham.

«Dette er en plan, hvis du aksepterer rollen som «dårlig», pass på å ikke bli kalt «dårlig»”, Redigert av Patricia Sosa.

«Jeg forstår det fra noen som ikke har kunnskap om media, Men du sier det du sa om mange av deltakerne. Det er forferdelige ting, han sa mange uheldige ting», irettesatte Sanchi Esteves ham igjen.

«Jeg tror jeg sa de riktige tingene. Jeg sitter i stolen min, jeg ser på hva de vil gi meg, du misbruker Sabrina, jeg sier at du misbruker henne,» konkluderte Patricia Sosa hennes spente møte med Sanchez Estevez.