juni 27, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Sykkelen som lover å revolusjonere markedet

WhatsApp-video 06-02-2022 kl. 8.06.14.mp4

«Den fungerer som en tredemølle, du kan bruke den stasjonær eller i bevegelse. Brukes som en fil sykkelDu må gå i stedet for å tråkke og umiddelbart øke hastigheten på sykkelen, det avhenger av deg. Den bærer endringer og går på nivå med en sykkel, og løper du i stedet for å gå vil du overstige 30 kilometer i timensa Hannibal DomeneSom en brukermanual, og for å avklare tvil om bruken.

Er å virke tvil. Selv om ordene hans er klare og panoramaet forklarer: «Det er som en sykkel, i stedet for en pedal, går eller løper du,» kommenterer han.

Hvordan ble skapelsen til?

«De idé Det kom som et resultat av et skateboard den gamle mannen laget av meg som guttDa jeg begynte å forestille meg det, tenkte jeg å legge til en tredemølle. Jeg tenkte på det, løftet det opp og sendte meg selv. Det var prøving og feiling, jeg ante ikke om det ville fungere eller ikke, og det var en veldig lang prosess. Det var vanskelig for meg på et tidspunkt å få av båndet og gå videre, men jeg klarte til slutt å få den av. Jeg begynte å undersøke alle, fordypet meg i saken, klarte å lage prototypen, og jeg sendte den inn, ingen forestilte meg hvordan det kunne bli, og ut», gled Annibal rundt de første trinnene i oppfinnelsen.

Han husker at selv om han «fløy på en prøvestand, var det ti poeng, men på bakken, med noen på toppen, kunne det ikke oppnås». Han fortsatte: «Jeg måtte sette hodet i gir, redusere, trekke, osv. til dette ble oppnådd. Det fungerte. Prototypen var en realitet. Jeg begynte å markedsføre den på nettverk, på TikTok, på Instagram, og uten å ville det , gikk en video viral med 9 millioner visninger. Jeg mottok kommentarer av alle slag, og det førte til at jeg registrerte og patenterte produktet.»

READ  S&P Merval-indeksen er opp mer enn 11 % for uken, den største fremgangen på 5 måneder

Registreringsproblem

Overfor muligheten for at han ble installert på markedet, ble Annibal uventet overrasket. Produktet er allerede i Nederland. «De fortalte meg at det ikke var noe nytt. Men jeg fortsatte å insistere på at produktet ikke var det samme. Originalen er med en motor, og jeg har en manuell girkasse. Jeg fortsatte å lete og var i stand til å inngi et patent for å fullføre Jeg var i stand til å gjøre sykkelen om til et merke, noe som er min stolthet.

Hvordan setter du det sammen

«Det vanskeligste var tredemøllen, det var ikke i dilemma hvordan det var, hvordan det fungerer. Jeg måtte komme inn i emnet, litt etter litt begynte jeg å jobbe med emnet og hvordan jeg skulle oppnå overføringen. Deretter, med chassiset, rørene osv., var det ikke noe problem, for det var lettere å vokse opp på et sykkelverksted,” bemerket den unge mannen fra Lanos.

I dag har lidenskapen hans for sykler ført til at han har viet seg rent og eksklusivt til dette feltet: «Jeg har viet meg til å selge sykler, sykler, skateboards, trehjulssykler, firehjulinger og alt relatert til denne verden, og jeg har nylig forlatt min andre virksomhet å vie meg helt til dette» , Locate.

Når det gjelder utviklingen av innovasjonen hans, innrømmer Annibal at det er en annerledes måte å trene på kondisjonstrening og aerobic, og vi håper at den vil bli akseptert og brakt på markedet så snart som mulig.»

Hvor selges den og hvor mye koster den?

Angående salget av produktet, forklarte Anibal: «Vi selger det på Instagram (Tweet innebygd) og WhatsApp, også fra TikTok. Tanken er å lage siden ASAP, men vi venter på at den skal kommersialiseres. $155 300 i kontanter, godtar nå også 12, nå 18 og 24″.

READ  Bill Cutter-stipend hjelper en flyselskapsstudent med å stige | Embry-Riddle Aeronautical University

Han la til slutt til at sykkelen har «store konsekvenser, mange gode og dårlige anmeldelser, om enn flere gode. Jeg fikk mange spørsmål fra Chile, Uruguay og Mexico, og folk derfra skrev til meg. Men vi har ikke gjort det ennå, det er ideen. Det er ikke et produkt som har blitt sett, og han har heller ikke en stor visjon. Du går ikke ut på gaten og kommer over. Forhåpentligvis vil det ha stor innvirkning.»