oktober 24, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

USA er villig til å betale for bredbånd som en vesentlig tjeneste; Mer bemerkelsesverdige nyheter

Min ser slik ut:

Netflix: 17,99 dollar
Hulu: $ 11,99
Amazon: $ 10 (alle Amazon Prime -produkter inkluderer 120 $ 120 per år)
Discovery +: $ 4,99
Peacock Premium Plus (Ingen annonser): $ 9,99
HBO Max: “Gratis” (Gigabit Fiber) med AT&T Internett.
VPN: 2,99
——
Totalt: $ 57,95

Jeg abonnerte på OL 1 måneders TV ($ 35), men avbryter den når OL er over.

Mine shuffle -tjenester “Discovery +” og “Peacock Premium”, med andre ord, jeg kan kansellere påfuglen for en stund og støtte Paramount + (tidligere CBS All Access) eller Disney + for en stund.

I utgangspunktet er min månedlige avgift for TV -skjermunderholdning mellom $ 50 og $ 60. Da jeg kansellerte min direkte TV -regning på $ 110 i 2014, satte jeg et budsjett på $ 50 og prisene gikk opp etter 7 år, men ikke så mye som kabel -TV, så jeg kan trygt revidere 2014 -budsjettet fra $ 50 til $ 60 . Ifølge inflasjonskalkulatorer er $ 50 i 2014 verdt omtrent $ 58 i dag, ved hjelp av virkelige inflasjonstall fra de siste 7 årene. Annet enn en nikkel, er det akkurat mengden penger jeg bruker på TV -underholdning for øyeblikket.

Med de 6 strømmetjenestene var jeg nedsenket i det jeg kunne oppnå ved hjelp av VPN -er i andre land (bortsett fra min Roky 4 Ultra bruker jeg en MiniPC), som nevnt ovenfor, noen ganger avbryter jeg to av dem og erstatter dem med tjenester som har et show Jeg vil se.

(Merk: Netflix USA har blokkert de fleste VPN -er, så Netflix i mange EU -land kan ikke si det samme. Showene er fortsatt tilgjengelige på Netflix over hele verden.)

For ordens skyld: Min kone og jeg er ikke “må se nå” mennesker. Nå om et år eller til og med 2 år kan vi enkelt se en populær serie på TV. Så hvis det dukker opp noe på Disney +, ser vi fremdeles på noe på påfugl ….. Slapp av, se på det, avslutt påfugl, registrer deg på Disney + og se serien vi vil se.

READ  Hvorfor Beatles 'George Harrison produserte Monty Pythons kontroversielle' Brain Life '

Jeg innser nå at dette ikke er måten alle ser på innholdet de vil ha, så ovenstående gjelder ikke for alle. Noen mennesker må slå på TV -en og tilby “noe” og deretter bestemme om det er på tide å gå tilbake til neste kanal …. Jeg vil se listen min med programmer og velge den jeg ser når den vises. Jeg har vanligvis en liten skriftlig liste over programmer jeg vil se eller se et sted i nærheten av TV -en, som hjelper meg med å raskt finne det jeg trenger. Vanligvis ser vi en serie i sin helhet og går videre til neste serie. Noen ganger ser vi 2 eller 3 om gangen, og nattstemningen avgjør hva vi spiller.

Det skal også bemerkes at dette ikke handler om kostnader. Det handler om TV -opplevelse. Kabel / satellitt er basert på Zero 4K -innhold, med unntak av sporadiske sportsarrangementer, der det ikke engang er tilgjengelig på hele banen, mens Netflix og Amazon har store mengder 4K -innhold, og Hulu og HBO Max har begynt å lansere 4k -titler i år. I tillegg ender den mest populære kabel -TV -serien som en av streamingtjenestene, for ikke å snakke om streaming av originalt innhold. TV -serien “The Handsmade Tale” eller “Stranger Things” eller “The Crown” eller den kommende “Lord of the Rings” kommer neppe til en kabelkanal.

Jeg har fremdeles noen “kanaler” i gratis OTA -format, så jeg blir ikke koblet fra nødmeldinger. Inntil jeg har strøm og Mount Wilson brenner ( ) Jeg får alle de store kanalene i HD. Gratis. (ABC, NBC, CBS, Fox, Ion, PBS, MyTV, CW, etc., etc.)

READ  Norge sier mer tid er nødvendig for å bestemme bruken av astrogenvaksinen