september 25, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Utenkelig kamp mellom McGregor og Hizbollah: «Jeg vil sparke den lille tosken»

Conor McGregor og Hizbollah kolliderer på sosiale medier

En uventet kamp brøt ut på sosiale nettverk denne uken mellom to karakterer med millioner av følgere. Den ene siden er en tidligere MMA-fighter Conor McGregor av den andre HizbollahEt 20 år gammelt achondroplasty-offer har blitt en internetsensasjon med sine virale videoer.

Spenningen mellom de to begynte etter at en russer la ut en video av den tidligere UFC-stjernen som kalte den irske fighteren en kylling. Dette fikk den 34 år gamle tidligere atleten til å kaste opp En serie tweets som han snart slettet.

«Jeg vil sparke den lille idioten Hizbollah H (refererer til rugbystavene)», og insisterte: «Jeg skal gjøre det til mitt oppdrag å skyte en 3-poenger med ham en dag, kjære.» Det var mange aggressive innlegg mot innringeren «Litt stank»

Men Hizbollah, som ved andre anledninger også har rettet seg mot stjerner som Floyd Mayweather eller Logan Paul, var ikke langt bak, og hadde som mål å skape en konflikt som ville legge til følgere: «Jeg følger ikke hjemløse… Jeg vet ikke noen. Han snakket til meg. Så begynte han: «Minst en av oss har en ubeseiret rekord. Hazbollah 1. McGregor 0″, han møtte den tadsjikiske sangeren Abdurosik, som led av achondroplasty, som han anser for å ha vunnet, til tross for at det var en kamp uten dommere eller regler, mens iren var en profesjonell taper mange ganger.

"Hvor mye betaler de meg for å skyte volley?"
«Hvor mye får jeg betalt for å volley ham?»
"Avl lukter litt"
«Inavlet stinkende lite»

«Jeg har en UFC-kontrakt nå, og hvis McGregor virkelig er mannen, drar vi til Abu Dhabi. Han var allerede knust av Khabib. Han er tom for Mayweathers penger, og jeg tror han trenger mer oppmerksomhet.«. Det skal huskes at han var den første UFC-fighteren som scoret mcgregor Det er russisk Khabib Nurmagomedov, som har utmerkede forhold til Hizbollah. Det var sannsynligvis der den 20-årige innflytelsens sinne mot The Notorious stammet fra.

READ  One x One of Racing: Marks against Union

Det mest utrolige er at denne utvekslingen av rapporter kan føre til en skikkelig kamp etter den australske fjærvektmesteren Alexander Volkanovsky. UFCHan truet Irland med å bli med i konflikten: «Du må gå gjennom meg først, la partneren min være i fred.»

Fortsett å lese: