oktober 6, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Utkledd som en rosa panter og på en båt: Silvina Escuderos vanvittige utdrikningslag

Silvina Escuderos Crazy Bachelorette Party

Silvina Escudero Bare noen få dager igjen Hun går nedover midtgangen med kjæresten Fredrik Og som vanlig arrangerte søsteren hennes etterlengtede utdrikningslag. Venine og hennes nærmeste vennekrets.

«Jentene sa til meg: «Vær klar klokken 10, søsteren din ser etter deg». Vel, jeg er klar, jeg vet ikke hva som kommer til å skje i kveld.», forutså han i historiene sine lørdag kveld. Senere begynte han å dele den med sine millioner av følgere Instagram Videoer og bilder av den sprø begivenheten de forberedte for ham. Først viste det øyeblikket når Vanina binder for øynene og tar henne med til båten Den ble leid ut for anledningen. «Med tillit til søsteren min vet jeg ikke hvor hun skal, hvem de er, hva som kommer til å skje i løpet av natten.»Han skrev for å kartlegge historien.

Men i tillegg slapp han backstage da Vanina dekorerte båten. «Her er vi i forhåndsvisning, ingenting mangler, chill vil være her om noen minutter», høres han fortelle sin kone. Alvaro Navia Mens du binder noen ballonger. Umiddelbart ser vi øyeblikket da den kommende bruden tar øynene vekk og ser alle overraskelsene de har forberedt for henne. «Jeg er glad for at alle vennene mine organiserte dette, jeg kan ikke tro det fordi de er fra forskjellige grupper. Dette begeistrer meg allerede… Jeg elsker dere alle sammenuttrykte hun begeistret.

Her er noen bilder fra Silvina Escuderos elleville utdrikningslag

Senere begynte han å dele Farewell Eni-postkort, der han sang og danset i takt med musikken. På et tidspunkt tok hun på seg et hvitt tyllskjørt, som simulerte en glamorøs brudekjole, men uten tvil den sprøeste kjolen noensinne. Utkledd som en rosa panter. Men det var da den varmeste delen av natten kom En mann utkledd som en renholder dukker opp. «Sylvie, du må danse med ham.»Han blir hørt fortelle hendelsens kunngjører, en tidligere deltaker Vis konkurranse Måtte godta.

Silvina Escudero hadde på seg en glamorøs rosa panterbrud til utdrikningslaget
Silvina Escudero hadde på seg en glamorøs rosa panterbrud til utdrikningslaget

Noen timer senere dukket den yngste av Escuderos opp igjen i nettverkene deres og begrenset: «Ok, og med hele huset i oppløsning, skal jeg på jobb. Så vil jeg fortsette å si farvel og jeg vil være oppe klokken 06.00 i morgen da jeg har praktisk arbeid på fakuen. En tung helg…og For meg er Jupiters bryllup det eneste som betyr noe. Så la oss rocke i kveld», lukket han før han dro søndag kveldDriftsprogram Mariano Judica Innsiden Amerika.

READ  'Spiral' Review: Denne Lijo Jose-filmen er mystisk, morsom, men noen ganger distraherende

Det var i TV-serien at Sylvina røpet litt mer om avskjeden. «Hvor gikk de?» spurte sjåføren. «Hvor skal vi ikke?» Hun svarte hardt. Og han fortalte: «Jeg kommer hjem klokken 8 om morgenen og legger meg klokken ti om morgenen.» Så når du blir spurt Barbie Franco, fortsatte historien hennes, så de ting hun selv hadde lastet opp til nettverkene sine: «Søsteren min og jentene sa til meg: «Vi henter deg klokken ti». De ga meg bind for øynene, og det var slik det begynte.»

«De satte sammen all dekorasjonen på skipet, og vi var 13 jenter, mine beste venner for livet. Det var ting jeg ikke kunne vise, og jeg angret på at jeg skulle opp., han fortsatte. «Så brakte de meg klær, alt (…) Jeg kan ikke fortelle deg alt som har skjedd”, begynte hun forvirret. Til slutt avklarte han hva som skjedde da den angivelige åtseldyren kom inn: «Vi dro med båt, så gikk vi til en lastebil og kom til en bowlinghall. På et tidspunkt var vi i lastebilen og jentene sa: «Den som kommer inn først, vi skal stoppe». De åpner døren og en renholder kommer inn. «Sjekket?» Jeg sa. Da skjønte jeg at han ikke var en gatefeier… Jeg kunne ikke fortsette å spille inn der”.

Fortsett å lese: