januar 24, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Vaksinasjonsmotstand i Italia: En lege ble irettesatt for å ha gått til håndvaksinasjon mot silikon

De Vaksinasjonsstrategier prøver på uredelig vis å få et helsepass De fornyer seg. Denne gangen skjedde det i Italia: Den 57 år gamle tannlegen dro til vaksinasjonssenteret for å få en falsk silikon-håndpunktur i et forsøk på å lure sykepleieren og få en vaksinasjonsattest.. Det ble imidlertid oppdaget av arbeideren og rapportert av helsemyndigheter.

Begivenheten fant sted Piella, En kommune med 44 000 mennesker i Piemonte-regionen i Nord-Italia. I følge lokale medier, Tvunget til å gå på jobb og lukkede rom, ble tannlegen suspendert på grunn av manglende helsesertifikat, Deretter utviklet han en plan for å unngå datamaskinen uten å bli vaksinert.

Det var da han dukket opp på Piella Vaccine Center Byste dekket av silikon anatomisk mønster som ligner på menneskelig hud. Berøringsfarge og persepsjon fikk imidlertid sykepleieren, Philippa Pua (60), til å mistenke at han skulle injisere.

«Jeg kjente en kul gummihud, en farge som var veldig lys. Først trodde jeg at fyren ga meg feil hånd fordi jeg hadde amputert et lem. Jeg angrer fordi jeg ikke hadde til hensikt det, og jeg trodde jeg hadde satt ham i en knipe, sa han.

“Jeg ba ham avsløre venstre hånd. Jeg så den ene hånden som før. Umiddelbart. Jeg innså at jeg prøvde å unngå vaksinen ved å bruke en silikonprotese, Jeg håper det er realisert og ikke vaksinert,» sa arbeideren.

Etter oppdagelsen ga legen ikke opp og prøvde å overbevise sykepleieren om å overvinne skuffelsen. “Da han skjønte hva han hadde funnet, insisterte han på at han skulle vaksineres, selv om det var løgn., Han trenger et statspass for å jobbe, men han ønsker ikke å bli vaksinert, sa han til den sinte avisen La Repubblica.

READ  Tidligere restaurantansatt "kløer" eiere etter å ha funnet kakerlakkangrep på kjøkkenet | Kronikker

Ifølge fagpersonen: “De siste ukene er alle de som kommer for å få den første dosen av vaksinen sinte på systemet og blir tvunget til å gjøre det. Mine kolleger og jeg har ikke gitt plass til noen provokasjon. Men det er utmattende. . Jeg beklager å se alle disse menneskene som ikke forstår hvor viktig en vaksine er for å beskytte deres helse og helsen til deres kjære.“.

Etter hendelsen kom en telefon fra Pua President for Piemonte-regionen, Alberto Sirio. “Det er ingenting å le av selv om det virker morsomt. Når det gjelder menneskeliv og de sosiale og økonomiske kostnadene, er denne saken nærmest absurd, ettersom epidemien taler om en enorm tyngdekraft som er uakseptabel for hele samfunnet vårt», sa regionlederen.

“Hurtigheten og effektiviteten til helseoperatøren har ødelagt planene for denne saken, og han vil nå svare på rettferdighet,” la tjenestemannen til etter bekreftelse. Legen ble dømt for bedrageri.

Ifølge lokale medier er ikke dette et enkelttilfelle, ettersom 24. november a Nyheter på Twitter Med Giuseppe Maria Natale (allerede slettet) en Amazon Link Med dette kunne jeg kjøpe for 400 euro Full silikonbyste med falske armer, nakke og muskler. “Hvis jeg bærer dette, vil du legge merke til det? Under denne silikonbysten kan jeg ha brukt andre klær for å forhindre at nålen når min virkelige hånd,” stod det i meldingen.