november 28, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Wanda Nara og El-Conde tilbrakte natten sammen, og det er bilder fra møtet

Wanda og El-Conde satt så nærme at de ble sett klemme hverandre. Bodinera og kunstneren spiste middag og ble der til de tidlige morgentimer. Etter nominasjonen, hvem er masken? Han dro først, og etter en stund, oversetteren «Ond valp».

wandakeloke-lgante.JPG

Cassibeam-kontoen la ut et bilde av de to i Costanera på Instagram. Journalisten Damien Rojo delte også et bilde av det romantiske møtet.

fotowandanaral-ghent.JPG

Luis Venturas sterke svar på Wanda Nara, som fakturerte ham på lufta

tirsdag Hvem er masken?, Nei nara Han trodde det Louis Ventura En karakter kunne ligge bak og benyttet anledningen til å kaste en pinne på America TVs journalist.

«Jeg tenker kanskje en journalist… du har slått meg stygt med pipe siden jeg kjente deg?»Media spurte Mayil.

«Har du laget et helt show hvor du snakket søppel om meg?» Wanda følger etter og slår et hjerteslag uten å nøle. «Og verre, det er filer som beviser hva han sa om meg! Jeg tror det er Louis Ventura«, fjellet

Louis Ventura svarer rett ut på Wanda Nara

På denne onsdagen Ettermiddag (USA TV), Louis Ventura Han reagerte på at Wanda Nara skjøt ham med missiler på Natalia Oreiros Telefaye-show Who Is the Mask.

«Fordi han er så kjent, Jeg mistet kontakten med henne. Han ser ut til å ha mistet mobilnummeret mitt fordi han flyttet så mye. Han ringte meg tidligere… vi snakket om Maxi Lopez, radioprogrammet han hadde, eller spurte meg kanskje om Diego Forlan, som ble forelsket i Zaira.sa journalisten.

READ  Entertainment News Roundup: Britney Spears sier at hun ikke vet om hun vil opptre igjen; Norwegian Wealth Fund støtter Vivendis plan om å deaktivere Universal Music og mer

«Han hadde rett i én ting, og jeg har aldri sluttet å elske og beundre ham på grunn av de mange tingene han gjorde for magasinet jeg representerte.» han la til.

Til slutt husket hun en spesiell forespørsel blondinen hadde bedt henne om. «En fotograf i paparazzimagasinet overrasket henne i flipflops på et kjøpesenter. Hun ba meg om ikke å publisere bildet og fortalte meg at hun skulle gi meg det første bildet av sin førstefødte sønn. Da babyen ble født, sendte meg bildet hun lovet meg, der du ikke ser gutten. «, kom til en slutt.

Wanda-Nara.jpg