november 28, 2021

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

WhatsApp kommer til å slette flere grupper: Hvorfor? | Krønikebok

Dele Kan være Prosessor Mest brukt hvis det er direktemeldinger. Den prøver hele tiden å oppdatere seg selv, og alle har en av disse nye modene Operativsystemer.

om dette Populære grupper Dele. Noen ganger irriterende når de legger deg til styrken. Det vil ikke lenger være så enkelt for din familie, venner eller kolleger. Men hvorfor?

    <a href =WhatsApp Grupos-applikasjon “data-height =” 525 “data-size =” w: 469, h: 525 “data-width =” 469 “hspace =” 5 “src =” https://news.google.com/export /sites/cronica/img/2021/10/18/whatsapp_grupo.jpg_1208312596.jpg “title =” Dele Søknadsgrupper “vspace =” 5 “>
Dele, Den mest brukte applikasjonen i denne delen av verden.

Dele Informerte det Kontoer blir suspendert permanent Brukere av appen som ikke respekterer de nye vilkårene. Selskapet som eier Facebook er dyktig “De blir stengt” Grupper permanent. Innholdet i meldingene på plattformen kan imidlertid ikke vises Er kryptert fra ende til annen.

Den moderate gruppen bruker avansert maskinlæringsteknologi basert på informasjonen til hver gruppe for å oppdage noen avvik.

Av hvilke grunner Dele Kan du suspendere kontoen din?

  • En søknad om grunn til å fjerne en gruppe permanent fra selskapet Finner mistenkelig informasjon som navn og beskrivelser av ulovlige grupper. I disse tilfellene avsluttes gruppen automatisk eller manuelt.
  • Det kan også skje når en gruppe stenger permanent Dele Deltakerne dine kan ikke lenger sende meldinger og lese chatloggen. Hvorfor skjer dette? Dele-i-Samsung-Motorola-LG-Sony-og-Huawei-I-hvilke-mobiltelefoner-vil-slutte å fungere-20211017-0022.html “target =” _ blank “>For utdaterte appoppdateringer på Samsung-, Motorola- og LG -telefoner. De kan heller ikke åpne gruppeinformasjonen og lese listen over andre deltakere.
  • Hvis dette ikke er nok, Dele Du kan utestenge gruppeadministratorer fra å bruke tjenesten, det vil si permanent stoppe bruken av appen.

Slik forhindrer du at gruppen din stenger Dele?

Hvis du vil redde en gruppe fra potensiell nedstengning, er det viktig å implementere en ny modus Dele Det lar folk velge hvilken gruppe de skal bli med i. Fra nå av Når noen vil legge til en annen bruker i en gruppe i meldingsappen, kreves tillatelse fra dem.

  1. jeg åpnet Dele.
  2. Klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne av skjermen.
  3. Logg Inn “Omgivelser” Klikk deretter på seksjonen “ர சி து”.
  4. Velg alternativet “Grupper” Klikk deretter på seksjonen “Personvern”. Standardinnstillingene er sannsynligvis angitt “Alle”.
  5. Der kan du velge mellom tre alternativer: “Alle”, “Kontaktene mine” Og “Bortsett fra kontaktene mine”.

Hva jobber alle for? Først alternativet “Alle” Lar alle brukere med telefonnummeret ditt legge deg til i en gruppe uten din tillatelse. I stedet den andre “Kontaktene mine”Bare personer på kontaktlisten din kan legge til personer.

    <a href =WhatsApp-hjelp “data-height =” 452 “data-width =” 800 “data-size =” w: 800, h: 452 “hspace =” 5 “vspace =” 5 “title =” Dele Aplicación “src =” https://news.google.com/__export/1634599413151/sites/cronica/img/2021/10/18/estados_de_whatsapp_crop1634599412750.jpg_673147386.jpg “=” 800 ”
Er teamet ditt lagret fra oppdateringer?

Det siste alternativet “Bortsett fra kontaktene mine” lar deg velge hvilke grupper du kan legge til, videre filtrere og fjerne kontakter du ikke vil legge til i en gruppe.

Med andre ord må du velge “Bortsett fra kontaktene mine”, Du kan velge flere kontakter som du ikke kan legge til manuelt i grupper. På denne måten kan ingen legge deg til i en ny gruppe, selv om de er på kontaktlisten din Dele.

READ  Trikset for å vite hvem som planlegger nummeret ditt