august 10, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Yanina Ladore forklarer hvorfor Wanda Nara trodde på seg selv midt i korrupsjonen: «Ran med ran forstår hverandre»

Etter kompromisset Wanda Nara med Mauro Icardi Etter skandalen over chattene hans Kina Suarez, Yanina Ladore, Hvem er et teammedlem Han ga en væske frem og tilbake med Wanda, Reflekterer over hvorfor hun tror gründeren trodde på det hun ble fortalt Hva foregår inne i huset midt i striden.

«Alle samlet inn dataene mine, og forrige uke var det vakkert. Jeg tror Wanda stolte på meg fordi jeg tilhører pinnen: låsen med låsen forstår hverandre. Fortell meg at kjendisene leter etter meg, «sa Dialog Maria Laura Chandila Til Infobe.

«Jeg er ikke en data-cardonora. Det er hva den typiske paneldeltakeren som kaller kjendiser og gjør med tungen gjør. Han sa.

Wanda Nara kolliderer med Yanina Ladore og Kina

Selv om han stiller spørsmål ved Kinas holdning, Yanina stirret på det han kalte Mauros «slemme fyr»..

«Jeg tror Skurken i filmen er Mauro Icardi. Det vanskelige problemet er at du ikke kan date en bekjents mann. Det er ok, Den som må ta vare på deg er mannen din. Men hvem trenger å gå til mannen til den han snakker i telefonen med som er den nærmeste vennen?» sa han i intervjuet.

«Det er en ungdomskodeks Det åpne hodet til Kina som jeg ikke delerEller. Jeg liker det ikke, jeg er tradisjonell,» presiserte han.

.

READ  'Spiral' Review: Denne Lijo Jose-filmen er mystisk, morsom, men noen ganger distraherende