desember 1, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Zaira Nara sa hva som ville skje hvis Chyna møtte Suarez etter skandalen hennes med Wanda

Ja Zaira Nara Det var god stemning med Kina Suarez For å jobbe i samme firma modeller ble det forholdet brutt da eks Benjamin Vicuna Han var i kontakt med Mauro IcardiEn mer enn gyldig grunn for den yngre søsteren Nei nara Hold avstand.

«Jeg er en veldig respektabel person, Hvis jeg ser henne, vil jeg hilse på henne, men jeg begynner ikke å drikke, vennsa Zaira.

Så på pluss-lappen Vis partnere Han la til: «Jeg har ikke møtt henne noe sted ennå, men det er vanskelig for meg å kjempe med folk. Hvis jeg ser henne, vil alt bli bra, det er jeg sikker på.»

Til slutt forklarte Saira Nara forholdet sitt til Chyna Suarez: «Det kom aldri fra min nære vennekretsMen vi hadde et godt forhold fordi hun var en god venn av venner».

Saira Nara benektet romantikkrykter med Fagando Pierce

Midt i romantikkrykter Facundo PierceZaira Nara bekreftet sin singelhet etter bruddet Jacob van Plessenfar Malaika Y Vigo.

«Jeg er veldig flink og alene. Jeg fokuserer mer på barna mine og arbeidet mitt. «Når de ser meg gå ut og jogge, vil de ikke jobbe og sier: «Hun er på noe.» Foreløpig vil jeg fokusere på (N R: for å være på et forretningsarrangement).

«En mann må behage meg for å vinne meg, du trenger ikke ha mer enn det. Men dette er ikke et øyeblikk å tenke på,» bleknet Jaira Nara.