oktober 6, 2022

Nettnord.no

Næringsnett Nord-Troms

Zambrano snakket: Han fortalte hvordan kampen med Benedetto var og kritiserte Boca for konsesjonenDen peruanske forsvarsspilleren har snakket ut for første gang siden oppgjøret med spissen. «Det var et rom, jeg hadde ikke forventet det,» sa han.


Carlos Zambrano brøt stillheten. En sterk knyttnevekamp med ham i hovedrollen Darius Benedetto Halvveis i kampen med løpet på sylinderen skrudde han på full alarm muntlig verden, Begge fotballspillere i den grad De fikk sterk godkjenning fra Juan Román Riquelme og fotballrådet. Denne onsdagen, Den peruanske forsvarsspilleren snakket for første gang om krangelen med spissen, hvordan det gikk og irettesettelsene de fikk fra klubben.

Zambrano bryter stillheten: hvordan kampen med Benedetto var i Boca og hva han hadde å si om tillatelsen

«Det er ikke noe alvorlig, det er bare en hevelse»Zambrano snakket utelukkende med peruanske medier om hvordan ansiktet hans endret seg trome Etter trening med munnen Denne onsdagen. «Det var et rom, jeg hadde ikke forventet det … Lagkameratene tok oss umiddelbart. Han ba meg om unnskyldning i garderoben. Jeg gikk til side», Han fortalte detaljene om kampen hans med partneren.

«Hvis det var Zambrano, ville jeg ventet på øyeblikket for å fange ham (Benedetto)», Publisert Christian Travers På skjermen for noen dager siden TyC spill Og The Guardian snakket også om dette: «Jeg har ikke så mye å se nyhetene publisert her (i Argentina), jeg vil være stille, jeg vet ikke hva de sa,» insisterte han.

Så, uten å hakke ord, gjorde han det klart hva hans mening var om godkjenningen han fikk, og det var sterkt: «Jeg er ikke enig fordi jeg tar det gratis. Det er ikke rettferdig, jeg har ikke gjort noe, jeg er flau, men jeg må bare akseptere det.

READ  Thin Film Electronics ASA - aksjekapitaløkning
Carlos Zambrano - Dario Benedetto

Slik ser Zambranos ansikt ut etter kampen med Benedetto og hans positive budskap på Boca

Nyhetene om slagsmålet i Cilindro de Avellaneda-tunnelen lekket raskt etter at TV-kameraer fanget den peruanske forsvarerens skadde ansikt under andre halvdel av klassikeren mot Racing. To dager gikk etter den varme overfarten, unnskyldninger fra begge sider, og nå, som Juan Roman Riquelme sa, — Vi må gå videre.

Selv om han ikke ble kalt opp av Hugo Ibarra, begynte Zambrano å vinne kampen med Canala på La Bombonera tidligere denne onsdagen og delte en positiv melding: «God morgen, du vinner i dag.» Denne støtten til laget og lagkameratene hans ble skrevet over bildet hans. I den selfien – utover Instagram-filtre – Det var ingen blåmerker eller riper på venstre kinn. Såret ser ut til å ha grodd, det samme har forholdet til Pippa.

Zambrano-ansikt

Juan Roman Riquelme, visepresident for statuen og selskapet, nevnte kampen mellom Benedetto og Zambrano. «Guttene kranglet, nå må de tenke. Ikke noe annet. Det er enkelt.»sa han på ESPN. Og han la til: «Jeg er ikke med, jeg vet ikke hva diskusjonen er, men selv om jeg gjorde det, ville jeg ikke sagt det, Jeg er overrasket over at du vet alt fordi det er der ting skjer i garderoben.

Xeneize-fanatiker? Finne ut Alle Boca Juniors nyheter via TyC spill. Følg siden vår Facebook En Google Nyheter. Du kan registrere deg gratis og spesifisere din egen Varslingspreferanser i nettleseren din eller last ned vår APP (tilgjengelig på Android & iOS) Jeg nærmer meg alt Profesjonell ligastatistikk Argentina fotball.


Dette kan interessere deg